Hunted: The Demon's Forge | Konzol Center
2011
jún
2
Teszt

Hunted: The Demon’s Forge teszt

0

A Bethesda Softworks egy olyan kiadó, aki jellemzően jó játékok mögé tud felsorakozni, s minőségi cuccokkal szerzett magának hírnevet. Most nem így történt. A Hunted: The Demon’s Forge-t teszteltük.

Bővebben
2011
máj
27
HírVideó

Hunted: The Demon’s Forge launch trailer

0

Ez is megérkezett, launch trailert kapott a Hunted: The Demon’s Forge a jövő heti megjelenése előtt. Nagyobb csindradattát is rendezhettek volna a játék körül, mert ígéretes.

Bővebben
2011
máj
21
HírVideó

Hunted: The Demon’s Forge fejlesztői napló

0

A Hunted: The Demon’s Forge-ról készült aktuális fejlesztői naplójukban a játék készítői a hangok és a zenék fontosságáról mesélnek a nagyérdeműnek.

Bővebben
2011
máj
15
HírVideó

Hunted: The Demon’s Forge sztori trailer

0

Az inXile kezei között meglehetősen régóta készül a Hunted: The Demon’s Forge, ami június elején jelenik meg. A sztori trailer mellé fejlesztői kommentárok is dukálnak a videón.

Bővebben
2011
máj
8
HírVideó

Hunted: The Demon’s Forge fejlesztői napló

0

Az inXile Entertainment kezei között készülő Hunted: The Demon’s Forge-ból új fejlesztői napló érkezett, melyben a környezet fontosságáról és megvalósításáról beszél a fejlesztő.

Bővebben
2011
feb
10
Hír

Hunted: The Demon’s Forge előzetes

0

Közeleg a május, s vele együtt a Hunted: The Demon’s Forge megjelenése is, így ideje volt, hogy a játékról előzetest írjunk.

Bővebben
2011
feb
10
HírVideó

Hunted: The Demon’s Forge – gameplay

0

Egy rövid gameplay trailert kapott a Bethesda Softworks és a inXile Entertainment közös munkája, a Hunted: The Demon’s Forge. A játék alatt harmadik generációs Unrel motor ketyeg, s a videót elnézve jól is teljesít.

Bővebben