I Am Alive | Konzol Center
2012
Sze
6
HírVideó

Ma jelenik meg PC-re az I Am Alive

0

Bár eredetileg szeptember 13-ra tűzte ki az Ubisoft Shanghai az I Am Alive PC-s verziójának megjelenését, a játék mától elérhető. Az időpont változást minden különösebb kommentár nélkül jelentette be az Ubisoft.

Bővebben
2012
aug
23
Hír

Szeptemberben érkezik PC-re az I Am Alive

0

Tavasszal jelent meg konzolokra digitális formában az I Am Alive, az Ubisoft posztapokaliptikus túlélő játéka. Annak ellenére, hogy korábban azt mondták, hogy a warez miatt nem lesz PC-s verzió, most már más a gyerek fekvése. Szeptemberben érkezik.

Bővebben
2012
Már
7
HírVideó

Ma jelenik meg az I Am Alive

0

Ma jelenik meg, ugyan csak digitális formában az I Am Alive, ebből az alkalomból a játék megkapta a maga launch trailerét. A játék tölthető Xbox LIVE-ról, illetve a PlayStation Network-ről, indulhat a túlélésért folyó harc!

Bővebben
2012
feb
28
HírVideó

I Am Alive fejlesztői napló

0

Nyelvtudás hiányában nehézkesen, annak birtokában viszont rengeteg hasznos dolgot lehet megtudni egy játékról készült fejlesztői naplóból, mint a frissen érkezett I Am Alive esetében is. Öt percnyi fejlesztői kommentár.

Bővebben
2012
feb
15
Hír

Ma kezdődik az XBLA House Party

0

A mai napon veszi kezdetét a négy hétig tartó, immár hagyományosnak nevezhető House Party az Xbox LIVE-on. Négy hét, négy játék.

Bővebben
2012
feb
8
Hír

I Am Alive – Survival trailer

0

A március hetedikén debütáló I Am Alive friss előzeteset kapott, mely arról szól, hogyan is élj túl ebben a túlélő játékban egy olyan városban, ahol meglehetősen hiányos az élelmiszer és a víz ellátás, mondhatni nincs.

Bővebben
2012
jan
23
Hír

XBLA House Party 2012 részletek

0

Idén meglehetősen lassan tálalta a Microsoft az Xbox Live Arcade House Party promóciójának részleteit, de most erre is pont került, ugyanis hivatalosan is bejelentették az akcióban kapható játékok árait. Mind a négyet.

Bővebben
2012
jan
19
HírVideó

I Am Alive harcrendszer trailer

0

Üdítő változást visz az Ubisoft az I Am Alive játékába, ugyanis ahelyett, hogy ész nélkül lehetne benne szórni a lövéseket, ezzel mindenkit lemészárolva, ennél sokkal taktikusabb harcrendszert alakítottak ki.

Bővebben
2012
jan
12
HírVideó

Xbox LIVE Arcade House Party 2012

0

2011 után idén is lesz Xbox LIVE Arcade House Party. A nyári, Summer of Arcade mellett a kora tavaszi időszakban is játékokkal bombáz a Microsoft.

Bővebben
2011
dec
18
HírVideó

Friss videón az I Am Alive

0

A nagy hirtelen újraéledt I Am Alive ismét hallatott magáról egy friss videóval, melyben túlélési tippeket kapunk arra vonatkozóan, hogy élhetjük túl a katasztrófát.

Bővebben
2011
nov
25
HírPletyka

I Am Alive – mégis jöhet PC-re

0

Öröm nézni, ahogy hülyének néznek bennünket időnként, ugyanis azok után, hogy tegnap hírül adtuk, hogy csak konzolos I Am Alive lesz, PC-s nem, most magyarázzák a bizit. Lesz PC-s.

Bővebben
2011
nov
24
Hír

I Am Alive – kalózkodás miatt lesz csak konzolos

0

Az I Am Alive kreatív igazgatója nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy a kalózkodás miatt az I Am Alive PC-s verziójának valószínűsége meglehetősen csekély. Ha tetszik, ha nem.

Bővebben
2011
Sze
30
HírVideó

I am Alive Comeback trailer

0

Nem véletlen, hogy az Ubisoft most állt elő hosszú hallgatás után egy I Am Alive trailerrel, néhány nappal ezelőtt az ESRB besorolás leplezte le a játékot, hogy még mindig él.

Bővebben
2011
Sze
26
Hír

Még mindig életben az I Am Alive

0

Az Ubisoft poszt-apokaliptikus túlélő játéka, az I Am Alive sunyi módon húzódik meg mindennapjaink mögött, 2008-as bejelentése óta többszörös halasztást élt meg. De még él.

Bővebben