id Software | Konzol Center
2015
Júl
26
Hír

A Doom célja az 1080p és a 60fps

A DOOM producere, Marty Stratton a GameSpot-nak adott nyilatkozatából kiderült, hogy a játék 1080p felbontással és 60 fps-sel készül, s ez az id Software kulcsfontosságú célja. 

Bővebben
2013
ápr
4
Hír

Nextgen konzolokra jelenik meg a Doom 4

0

Egy ideje már nem lehetett hallani semmit a Doom 4-ről, melynek oka nem más, hogy az id Software már egy ideje a játék fejlesztését újrakezdte, és az már csak a következő generációs konzolokra jelenik meg majd. Valamikor.

Bővebben
2012
jan
19
Hír

A DOOM visszatért Xbox LIVE Arcade-re

0

A Bethesda Softworks ma bejelentette, hogy három hónapos szünet után ismét letölthető az fps-ek klasszikusa, a DOOM az Xbox LIVE Arcade rendszeréből.

Bővebben
2011
okt
8
Hír

id Software: már nem a PC a vezető platform

0

A PC játékosok nagy része azt gondolta, hogy az id Software tekintélyes PC-s múltja elég lesz ahhoz. hogy a Rage maradandó legyen. Sajnos csalódniuk kellett, s most az ok is kiderül.

Bővebben
2011
okt
8
HírVideó

Rage – PS3 vs Xbox 360

0

Itt egy újabb PS3 vs Xbox 360 összehasonlító videó, ezúttal az id Software apokaliptikus FPS-e, a Rage került célkeresztbe, mely néhány napja jelent meg világszerte.

Bővebben
2011
aug
14
Hír

Használt Rage = hiányos tartalom

0

Az elmúlt hónapokban több olyan kezdeményezés látott napvilágot, amik azokat büntetik, akik használt példányú játékkal játszanak, nem újjal. A sorban a Rage a következő.

Bővebben
2011
aug
12
HírVideó

A sokadik Rage fejlesztői napló

0

Már nem számolom tovább, hányadik fejlesztői napló jön az apokaliptikus id Software lövöldéből, a Rage-ből, de most itt a legújabb. Ezúttal a zenéről és a hangokról van szó.

Bővebben
2011
aug
10
Hír

Csökkenteni akarja az id Software a fejlesztési ciklust

0

Az id Software az elmúlt 11 évben ikonikus shootereiről vált híressé, illetve a játékai alatt ketyegő remek motorokról. A stúdió azonban változásokat tervez a jövőben.

Bővebben
2011
jún
30
HírVideó

Rage fejlesztői napló

0

Ki kell tölteni a megjelenésig hátralevő kicsivel több, mint három hónapot, így az id Software szép lassan elkezdte a fejlesztői naplókat pumpálni az arcunkba. Most az első mutatjuk meg.

Bővebben
2011
jún
29
Hír

Huszonöt éves a Bethesda Softworks

0

Tegnap töltötte be negyedszázados születésnapját a marylandi székhelyű Bethesda Softworks, akik számos siker franchise-t jegyeznek az elmúlt évekből, s vélhetően a jövőben is.

Bővebben
2011
ápr
19
Hír

A Doom 4 nem hasonlít majd semmire

0

Az id Software beszélt kicsit a fejlesztés alatt álló Doom 4 játékáról, s megnyugtatta a Doom rajongókat, hogy a negyedik rész semmire nem hasonlít majd.

Bővebben
2011
ápr
18
Hír

Nem lesz deathmatch a Rage multijában

0

A Ragefejlesztője, az id Software bejelentette, hogy a játék multiplayer módjának neve Combat Rally és Legends of the Wasteland lesz, egyik sem klasszikus deathmatch.

Bővebben