inFamous 2 | Konzol Center
2011
aug
17
gamescomHírVideó

GC 2011: inFamous 2 – Festival of Blood DLC trailer

0

Kezdem azt hinni, hogy a gamescom termékenyebb, mint az E3 volt, csak úgy áradnak az információk. A terítéken most az inFamous 2 – Festival of Blood.

Bővebben
2011
aug
5
HírVideó

Aranylemezen a Resistance 3

0

A Sony tegnap bejelentette, hogy aranylemezre került a Resistance 3. A PS3 exkluzív shooter tömeggyártása megkezdődött, a játék szeptember 6-án landol az üzletek polcain.

Bővebben
2011
Júl
27
HírVideó

Ingyenes Infamous 2 járműcsomag

0

A Sucker Punch elérhetővé tette az első DLC-jét az Infamous 2 pályaszerkesztőjéhez (UGC), ami egy járműcsomag, melyért egy vasat sem kell fizetni. Már tölthető PSN-en.

Bővebben
2011
jún
20
Hír

UK Charts: Ismét a Zumba Fitness az élen

0

Valaki elmagyarázhatná végre, miért van az, hogy az elmúlt hónapokban a Zumba Fitness immáron sokadjára áll a brit szoftvereladások élén. Időnként visszaesik, majd ismét az élen landol.

Bővebben
2011
máj
18
Hír

inFamous 2 – európai megjelenési dátum

0

Most már Európa is biztosat tud arról, hogy mikor kerül az üzletek polcaira a Sucker Punch által készített inFamous 2. MInderre június 8-ig kell várni.

Bővebben
2011
ápr
27
Hír

Új játékon dolgozik a Sucker Punch

0

Az inFamous 2 még nem is került az üzletekbe, a Sucker Punch Productions-nál máris a legújabb projektjükről beszélnek, vagyis arról, hogy valami készülőben van a stúdiónál.

Bővebben
2011
ápr
21
Hír

Más játékoknak szól be az inFamous 2

0

Az inFamous 2-ről nemrég felröppent egy kissé erőltetett nüansz, miszerint az egyik trailerével “beszólt” a Microsoftnak. Ami most jön, az viszont tényleg vicces.

Bővebben
2011
ápr
18
Hír

Uncharted 3 multiplayer béta dátum

0

A Sony megerősítette, hogy az Uncharted 3: Drake’s Deception-nek lesz zártkörű és nyílt multiplayer bétatesztje is. Természetesen eltérő időpontban.

Bővebben
2011
ápr
12
HírVideó

inFamous 2 – küldetésszerkesztős küldetés

0

Az inFamous 2 is részese lesz annak a Play.Create.Share csoportnak, mely a játékosok által létrehozott tartalmakra és megosztásukra koncentrál. Működésben a küldetésszerkesztő.

Bővebben
2011
ápr
1
Hír

inFamous 2 – új képességek

0

Új képességeket kap Cole, az inFamous 2-ben. Ezentúl már nem csak az elektromossághoz kötődő skillt használhatja.

Bővebben
2011
Már
15
Hír

inFamous 2 – áprilisban jön a béta

0

A Sony tegnap bejelentette, hogy áprilistól lesz elérhető az inFamous 2 UGC béta. ,melyben a felhasználók által generált tartalmakat lehet majd tesztelni.

Bővebben
2011
Már
2
HírVideó

GDC: Küldetésszerkesztő az inFamous 2-ben

0

Meglepő kezdeményezést jelentett be a Sucker Punch a GDC-n, mely szerint az inFamous 2-ben helyt kap egy küldetésszerkesztő is.

Bővebben
2011
feb
12
HírVideó

inFamous 2 – videón az új karmarendszer

0

Korábban írtunk arról, hogy az inFamous 2 új karmarendszert kap, mely túllép az első részben megismert jó és rossz közötti szimpla választáson. Most videók is érkeztek erről.

Bővebben
2011
feb
2
HírVideó

inFamous 2 – új karmarendszer

0

Búcsút inthetünk az inFamous első részében megismert karmarendszernek, melyben viszonylag könnyű volt eldönteni, hogy milyen cselekedet rossz vagy jó. Az új rendszer már nem lesz ilyen egyértelmű.

Bővebben