inFamous: Second Son | Konzol Center
2014
aug
26
HírVideó

inFamous: First Light gameplay érkezett

Négy percen keresztül nézheted meg mozgásban az inFamous: Secon Son alapjáték nélkül is játszható, önálló DLC-jét, a First Light-ot mozgásban. Megjelenés a holnapi nap folyamán, kevés pénzért lesz letölthető. 

Bővebben
2014
ápr
10
Hír

Egymillió inFamous: Second Son fogyott

0

A Sony bejelentette, hogy a PlayStation 4-exkluzív inFamous: Second Son átlépte az egymilliós eladási határt. Ehhez mindössze kilenc napra volt szüksége a megjelenéstől. 

Bővebben
2014
Már
25
Hír

Duplájára nőtt az eladott PS4-ek száma az új inFamous-szel

0

Hasonlóan a múlt heti Titanfall megjelenéshez, amikor is az eladott Xbox One-ok száma 96%-kal nőtt a játék megjelenésének köszönhetően. az inFamous: Second Son megdobta a PlayStation 4 eladásait. 

Bővebben
2014
Már
23
HírVideó

inFamous: Second Son – az első 45 perc

0

Vasárnapi reggeli mellé tökéletes nézelődést kínál az alábbi videó, melyen az inFamous: Second Son első 45 percét nézhetitek végig. A Sucker Punch játéka már javában tombol a konzolokban, akinek viszont nem jön be annyira, hogy megvegye, nézze meg ezt. 

Bővebben
2014
Már
21
Hír

Az első napos frissítés 5 óra játékidőt ad az új inFamous-höz

0

Még csak ma jelent meg hazánkban az inFamous: Second Son, a Sucker Punch máris meglepő bejelentést tett. A játékhoz egy első napos frissítés érkezik, mely öt órányi extra tartalmat ad a játékhoz. Teljesen ingyen. 

Bővebben
2014
Már
20
Hír

inFamous: Second Son teszt

0

Magyarországon holnap jelenik meg az inFamous: Second Son, s a megjelenés előtt már egy rakat teszt rendelkezésre áll, hogy mindenki eldönthesse, hogy vajon tényleg megér-e ez a játék 18 ezer forintot. 

Bővebben
2014
Már
19
HírVideó

inFamous: Second Son – a kétféle játékstílus

0

Gyakorlatilag órák kérdése, és az inFamous: Second Son a boltok polcain landol, melyet kétféle játékstílusban is végig lehet tolni: óvva az életeket, azaz hősként, és Rambo módjára, vadállatként. Így fest a két stílus.

Bővebben
2014
Már
13
HírVideó

inFamous: Second Son – az első 20 perc

0

Március 21-én kerül az üzletek polcaira az új inFamous, mely a Second Son alcímet kapta a keresztségben, s a mai nap felkerült a netre a játék első 20 perce. Akit érdekel a végső produktum, mondani sem kell, hogy ne nézze meg. 

Bővebben
2014
Már
8
HírVideó

Élőszereplős trailert kapott az új inFamous

0

A Sony egy élőszereplős trailerrel fúszerezte meg az inFamous: Second Son marketingkampányát, melyben a főszerepet természetesen az új hős, Delsin kapja. A játék még a hónap végén megjelenik, kizárólag PlayStation 4-re. 

Bővebben
2014
Már
3
HírVideó

inFamous: Second Son televíziós szpot

0

A Sony Európában egy új televíziós reklámmal próbál minél több vásárlót megnyerni a március 21-én megjelenő, PlayStation 4-exkluzív inFamous: Second Son játékának, mely teljesen új főhőssel indul hódító útjára. Íme. 

Bővebben
2014
feb
24
HírVideó

A tévében szerepel az inFamous: Second Son

0

A Sucker Punch első PS4-es játéka beférkőzött a médiába is, ugyanis az inFamous: Second Son televíziós reklámot kapott a Sony Computer Entertainment jóvoltálból. A rombolás kapta a főszerepet.

Bővebben
2014
feb
23
HírVideó

inFamous: Second Son – 15 perc neon-játékmenet

0

Az oroszok jóvoltából érkezett egy negyedórányi felvétel az inFamous: Second Son-ból, melyen Seattle-t éjszaka, neonfényekkel borítva láthatjuk, meglehetősen látványos formában. A játék március 21-én jelenik meg, csak PS4-re.

Bővebben
2014
feb
15
HírVideó

inFamous: Second Son – grafikai bemutató

0

A Sucker Punch és a Sony már javában készül az inFamous: Second Son megjelenésére, s egy új televíziós reklám a játék grafikai képességeire próbálja meg felhívni a játékosok figyelmét. A játéknak új főhőse lesz, Delsin Rowe.

Bővebben
2014
feb
12
HírVideó

Csipetnyi előzetesen az inFamous: Second Son

0

A nyugati sajtó részére tartott egy masszív bemutatót a Sucker Punch, mely természetesen a március végén megjelenő inFamous: Second Son-ról szólt. Kaptunk egy videóinterjút, melyen némi gameplay jelenet is látható, íme. 

Bővebben