Infinity Ward | Konzol Center
2013
Már
24
HírPletykaVideó

Call of Duty: Ghosts – nextgen-exkluzív lesz az új CoD?

0

Egy érdekes videó bukkant fel tegnap az interneten, melynek készítője egy Driftor nevű személy, aki azt állítja, hogy az Infinity Ward gondozásában készülő új Call of Duty nextgen-exkluzív lesz, s a címe pedig Call of Duty: Ghosts.

Bővebben
2013
feb
8
Hír

Idén új Call of Duty érkezik

0

Messze van még az az év, amikor nem jelentenek be új Call of Duty-játékot, de az egész biztos, hogy az idei nem ilyen lesz. Az Activision tegnap megerősítette, hogy idén sem maradnak a rajongók CoD nélkül, a kiadó meg dollármilliók nélkül.

Bővebben
2012
nov
15
Hír

Call of Duty: Modern Warfare 4 jövőre?

0

A Treyarch és az Infinity Ward éves vetésforgóként váltogatva szállítja az aktuális Call of Duty epizódokat, s jövőre az utóbbi lenne soron, ha egyáltalán készül majd ilyen játék. Egy friss pletyka szerint igen, olyannyira, hogy a Modern Warfare 4 van készülőben!

Bővebben
2012
jún
15
Hír

A Neversoft is Call of Duty-n dolgozik

0

Újabb csapat áll be a sorban, mostantól egyel több stúdió dolgozik a Call of Duty franchise-on. A Tony Hawk játékok és a Guitar Hero fejlesztője, a Neversoft Entertainment hivatalosan is az IP-n dolgozó csapatok közé került.

Bővebben
2012
máj
29
Hír

Next-gen játékon dolgozik az Infinity Ward

0

A Call of Duty fejlesztője már next-gen játékot hegeszt boszorkánykonyhájában, derült ki a stúdió legfrissebb állásajánlataiból. Nem lennénk meglepve, ha ez egy következő generációs konzolokra szánt Call of Duty lenne, de hogy FPS, az egészen biztos!

Bővebben
2012
Már
27
Hír

Távozik a Call of Duty kreatív stratégája

0

A Call of Duty franchise rajongói csípőből tudják, hogy ki is az a Robert Bowling, vagy közismertebb nevén FourZeroTwo, számukra ő volt a sorozat hivatalos arca. Mostanáig. Bowling ugyanis távozik az Infinity Ward-tól.

Bővebben
2011
nov
8
Teszt

Call of Duty: Modern Warfare 3 teszt

0

Bevallom, van valami perverz élvezet abban, hogy a gazdasági válság kellős közepén az ember a New York-i tőzsde épületébe behatolva rommá lőhet mindent és mindenkit, millió dolláros felszereléseket rombolhat, s a világ vezető  nagyhatalmainak bankrendszereit küldheti padlóra egy jól megcélzott sorozattal.

Bővebben
2011
ápr
9
Hír

Az Infinity Ward elindította a hivatalos Tumblr blogját

0

Az Infinity Ward mostanában meglehetősen csendben volt, de úgy tűnik, hogy a Call of Duty információ áradatnak megágyaznak most a hivatalos Tumblr bloggal.

Bővebben