Injustice: Gods Among Us | Konzol Center
2016
jún
8
E3HírVideó

E3 2016: Jön az Injustice 2

0

A Warner Bros. megerősítette, hogy a Nether Realms valóban dolgozik az Injustice: Gods Among Us folytatásán Xbox One-ra és PS4-re. A játék még idén megjelenik, PC-s verzióról nem szól a fáma. 

Bővebben
2013
aug
9
HírVideó

Injustice: Gods Among Us – Zatanna Zatara DLC

0

Újabb DLC-vel bővül az Injustice, ezúttal a Hawkman-képregényből ismert varázsló nő, Zatanna Zatara kerül bele a játékba. Augusztus 13-án érkezik a hölgyemény, 400 MS pontért vagy öt dollárért lehet beszerezni.

Bővebben
2013
Júl
15
HírVideó

Injustice – DLC-ként érkezik a Martian Manhunter

0

Újabb karakterrel bővül az Injustice: Gods Among Us felhozatala, ugyanis hamarosan letölthető karakterként kaparinthatod meg a Martian Manhunter-t. A szokásos árat kell érte fizetni, s a szokásos módon előzetest is kapott.

Bővebben
2013
jún
25
HírVideó

Injustice: Gods Among Us – videón Zod

0

Az Injustice: Gods Among Us újabb karakterrel bővül a napokban Zod személyében, akit most akcióban is megtekinthettek. A DLC-ért 800 MS pontot (Xbox LIVE), vagy 4,99 eurót kell fizet PlayStation Networkön.

Bővebben
2013
jún
3
HírVideó

Injustice: Gods Among Us – íme Scorpion

0

Az Injustice: Gods Among Us harcosainak repertoárja egy újabb személlyel bővül, nevezetesen Scorpionnal, aki a Mortal Kombat emblematikus alakja, jelentette be a Warner Bros. A kiegészítő 400 MS pontba vagy 3,99 fontba kerül.

Bővebben
2013
máj
5
HírVideó

Injustice: Gods Among Us – Batgirl a következő karakter

0

Egy malőr következtében a Microsoft idő előtt “elárulta”, hogy az Injustice: Gods Among Us következő DLC-karaktere nem más lesz, mint Batgirl. Egy szemfüles játékos vette észre, miközben a letölthető karaktereket tallózta Xbox LIVE-on.

Bővebben
2013
ápr
17
Hír

Injustice: Gods Among Us teszt

0

Ma landolt az Egyesült Államokban az Injustice: Gods Among Us, így vége a teszteket érintő embargónak is. Ennek megfelelően a külföldi magazinok sorra teszik közzé tesztjeiket, az eddig beérkezett eredményeket megmutatjuk.

Bővebben
2013
ápr
12
HírVideó

Injustice: Gods Among Us launch trailer

0

Ha még nincs csömöröd az Injustice: Gods Among Us videóktól, akkor bizonyára szívesen nézed meg az utolsót: a játék jövő heti megjelenése alkalmából itt a launch trailer. Megjelenés április 19-én, Xbox 360, PS3 és Wii U platformokra.

Bővebben
2013
ápr
11
HírVideó

Injustice: Gods Among Us – Killer Frost és Ares

0

Újabb két karakter mutatkozik be a jövő héten megjelenő Injustice: Gods Among Us-ból, ezúttal a tegnapi Zöld Lámpást követően most Ares és Killer Frost oszt ki néhány terjedelmes pofont.

Bővebben
2013
ápr
10
HírVideó

Injustice: Gods Among Us – bemutatkozik a Zöld Lámpás

0

Április 19-én kerül a kedvenc szoftveresedhez az Injustice: Gods Among Us, s a NetherRealms ezúttal a Zöld Lámpást mutatja meg a pofonokra áhítozó gémereknek. A karaktert nem kell bemutatni azoknak, akik otthon vannak a DC Universe világában.

Bővebben
2013
ápr
8
HírVideó

Injustice – Batman kombói

0

Pillanatokon belül az üzletek polcain landol az Injustice: Gods Among Us, s a sokadik előzetesen ezúttal Batman kombóit vehetjük górcső alá fejlesztői kommentárral kísérve. Egész biztosan nem ez az utolsó látnivaló.

Bővebben
2013
ápr
4
Hír

Ingyenesen tölthető az Injustice: Gods Among Us

0

A két hét múlva, Xbox 360, PS3 és Wii U platformokra érkező bunyós játék, az Injustice: Gods Among Us most ingyenesen letölthető iOS platformra. A játékot a NetherRealm ugyanazon szekciója készítette, mint a Batman: Arkham City Lockdown-t.

Bővebben
2013
ápr
3
HírVideó

Injustice: Gods Among Us – ezt tudja a játék

0

Április 19-én jelenik az Injustice: Gods Among Us, mely az idei évben joggal pályázik a legjobb bunyós játék címre. A megjelenés előtt egy olyan videó látott napvilágot, mely összefoglalja azt, hogy mit is tud a játék, milyen funkciók, lehetőségek lesznek benne. Íme.

Bővebben
2013
Már
31
HírVideó

Újabb pofonok az Injustice friss előzetesén

0

Jövő héten érkezik az Injustice: Gods Among Us demója, s a NetherRealm ismét egy friss előzetest dobott be a köztudatban, melyen ezúttal Batman és Superman bunyózik ellenfeleikkel. A végleges  játék április 19-én jelenik meg, Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Bővebben