Insomniac Games | Konzol Center
2014
Júl
2
HírVideó

Sunset Overdrive – ilyen lesz a kooperatív móka

0

Az E3-as bejelentés után friss videóval jelentkezik az Insomniac Games játéka, az Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive, melyen a nyolcfős kooperatív játékmódba leshetünk bele. 

Bővebben
2014
jún
9
E3HírVideó

E3 2014: Októberben jön a Sunset Overdrive

0

Az Insomniac Games új játéka, az Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive októberben jelenik meg, derült ki a Microsoft E3-as prezentációjában. Íme az előzetes. 

Bővebben
2013
Júl
22
HírVideó

Távozik az Insomniac-tól a Ratchet & Clank írója

0

A videojáték-ipar sem kivétel más szektortól, ahol szakemberek jönnek-mennek, így van ezzel most TJ Fixman is, aki hét év után hagyja el az Insomniac csapatát. Ő volt az, aki a Ratchet & Clank-et írta.

Bővebben
2013
máj
8
HírVideó

Megérkezett a Fuse demója

0

Tegnap az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Fuse demója PSN-re és Xbox LIVE-ra, a próbaverzió 1,45 GB-on terpeszkedik el a merevlemezeken. Ez alkalomból az Insomniac Games új előzetest is tett közzé, melyet mellékelünk.

Bővebben
2013
máj
4
HírVideó

Fuse – fókuszban a fegyverek

0

Az Insomniac Games egy új gameplay trailert tett közzé a hónap végén megjelenő Fuse című alkotásukból, melyen a földöntúli fegyverekkel ismerkedhet meg mindenkit, akit a játék érdekel. A játék demója napokon belül elérhető lesz!

Bővebben
2013
máj
3
Hír

Jövő héten érkezik a Fuse demója

0

Napokon belül elérhető lesz az Insomniac Games legújabb játékának, a Fuse-nak a demója, mely az összes platformon tiszteletét teszi. S mivel a játék lényege a kooperatív mód, ez is kipróbálható lesz az előzetes verzióban.

Bővebben
2012
jan
26
Hír

Az Insomniac nem készít több Resistance részt

0

A Resistance 3 volt vélhetően a PlayStation 3 legjobb FPS játéka, s nagyon valószínű, hogy egyben az utolsó Resistance játék is, amit kézbe vehettél. Az Insomniac bejelentette, többet nem készít belőle.

Bővebben
2011
dec
6
HírVideó

Resistance 3 – Brutality DLC

0

Hamarosan érkezik a Resistance 3 legújabb kiegészítő csomagja, mely a Brutality névre hallgat. Új fegyverek, játékmód és zenék lesznek benne, ráadásul már a héten elérhető lesz.

Bővebben
2011
okt
16
Hír

Megbukott a Resistance 3

0

Az Insomniac Games titkon remélhette ugyan, hogy a Resistance 3 feltámad majd, azonban az első hónapos eladások alapján a játék gyakorlatilag megbukott.

Bővebben
2011
okt
12
Hír

Resistance 3 patch érkezik

0

Az Insomniac Games bejelentette, hogy hamarosan javítás érkezik a Resistance 3 PS3 exkluzív lövöldéjéhez, jelentette be a játék közösségi menedzsere.

Bővebben
2011
aug
24
Hír

Nem készít több Resistance részt az Insomniac Games

0

A Resistance az első rész 2006-os megjelenése óta az Insomniac Games dédelgetett gyermeke, melyből három részt is készítettek. Egy friss interjú szerint viszont nem készítenek több folytatást.

Bővebben
2011
aug
6
HírVideó

Resistance 3 multiplayer fejlesztői napló

0

Tegnap az Insomniac Games egy single player trailerrel ünnepelte, hogy a játék aranylemezre került. Most egy fejlesztői naplót tettek közzé, melyben a multiplayer módról van szó.

Bővebben
2011
aug
1
HírVideó

Ratchet & Clank: All 4 One – Weapons Trailer

0

A PlayStation exkluzív Ratchet & Clank legújabb részéből a fegyverarzenállal ismerkedhetünk meg. Az Insomniac Games egy videósorozatot indított a játékról, melynek első részében a fegyverek kerülnek bemutatásra.

Bővebben
2011
Júl
22
Hír

Augusztusban indul a Resistance 3 béta

0

A New York Comic Con-on egy mai beszélgetés során hangzott el az információ, hogy augusztusban debütál a Resistance 3 multiplayer bétája.

Bővebben