iOS | Konzol Center
2014
aug
4
Hír

iOS-re költözik az eredeti BioShock

0

A 2K Games ma bejelentette, hogy iPhone-ra és iPad-re még idén nyáron megjelenik az eredeti BioShock, mely ugyanazt az élményt hozza majd el a mobileszközökre, mint annak idején konzolokra. 

Bővebben
2014
Júl
11
HírVideó

Egy hétig ingyen tölthető a kalózos Assassin’s Creed

0

Az Assassin’s Creed IV: Black Flag mobilos elhajlása, az Assassin’s Creed: Pirates egy héten keresztül ingyenesen tölthető iOS platformra. A hajózás szerelmesei ne hagyják ki. 

Bővebben
2014
ápr
18
HírVideó

Hitman GO launch trailer

0

Már tölthető az első mobilos Hitman-játék, a Hitman Go, mely a megjelenés alkalmából megkapta a maga launch trailerét. Az alkalmazásért 5 dollárt kell kifizetni, s egyelőre csak iOS-eszközökön érhető el. 

Bővebben
2013
dec
17
Hír

Megjelent az eredeti Tomb Raider iOS-re

0

Örülhetnek Lara Croft és az iOS szerelmesei, ugyanis a klasszikus Tomb Raider már tölthető az Apple operációs rendszerével működő eszközökre. Igaz, fizetni kell érte, de csak egyetlen dollárocskát.

Bővebben
2013
okt
4
HírVideó

The Cave iOS launch trailer

0

iOS eszközökre költözött a Double Fine izgalmas kalandjátéka, a The Cave, mely ebből az alkalomból kapott egy saját launch trailert. A játék eredetileg januárban jelent meg, Xbox 360, PS3, PC és Wii U platformokra.

Bővebben
2013
Sze
24
HírVideó

Ingyen tölthető a FIFA 14

0

Az Electronic Arts közleményben tudatta, hogy a FIFA 14 ingyenesen tölthető le iOS és Android platformokra. Nem lehet tudni, hogy meddig tart az akció, így nem árt sietni a letöltéssel.

Bővebben
2013
Júl
7
Hír

Megjelent a Max Payne 3 Mac-re

0

A nagy hőség okozta koncentrációzavar következtében elsiklott figyelmünk elől az a hír, hogy június vége óta már az Apple gépek szerelmesei is játszhatnak a Max Payne 3-mal. Az alkalmazás tölthető az App Store-ból Macintosh gépekre.

Bővebben
2013
Júl
3
Hír

Akciózik a Warner Bros. az App Store-ban

0

A Warner Bros. Interactive bejelentette, hogy játékait egy héten keresztül leakciózza az Apple virtuális piacterén, az App Store-ban. Minden darab 69 penny/99 cent áron kapható, azaz, kb. 220 forintért.

Bővebben
2013
jún
30
HírVideó

Ma még ingyen tölthető a Carmageddon mobilra

0

Ma éjfélig ingyen lehet letölteni a valaha hatalmas botrányt kavart Carmageddon mobilos változatát, egészen konkrétan iOS-re és Android platformokra. A Stainless Games fennállásának tizenhatodik születésnapja az ingyenesség apropóját.

Bővebben
2013
jún
26
Hír

iOS-re költözik a Limbo

0

A dán Playdead bejelentette, hogy a fekete fehér, és egyetlen szónyi szöveget is mellőző játéka, a hatalmas sikert aratott Limbo hamarosan iOS-re költözik. S hogy miért pont most? Olvass tovább a részletekért!

Bővebben
2013
jún
17
Hír

iOS-re költözik az XCOM: Enemy Unknown

0

A tavaly megjelent, és decens értékeléseket kapott XCOM: Enemy Unknown napokon belül iOS platformra is ellátogat, derült ki egy friss közleményből. A játék a GameCenter-t is támogatja, és ráadásul a keresztplatformot is.

Bővebben
2013
jún
2
Hír

Exkluzív címekért fizetne 800 ezer dollárt a Samsung

0

Nem csak a konzolok és a számítógépek frontján folyik hatalmas verseny gyártók és fejlesztők között, hanem a mobilpiacon is, s ott sem ismert fogalom az exkluzivitás, melyre most épp a koreai Samsung kíván erősen rágyúrni.

Bővebben
2013
ápr
28
HírVideó

LEGO Batman 2 – elérhető az iOS verzió

0

Tavaly jelent meg a LEGO Batman 2, azóta a mobil platformokat kedvelők bizony hiányolták már a játék iOS verzióját. Nos, nem kell tovább várni, ugyanis az elérhető iPad és iPhone platformokra. Mindezért 5 dollárt kell fizetni.

Bővebben
2013
ápr
4
Hír

Ingyenesen tölthető az Injustice: Gods Among Us

0

A két hét múlva, Xbox 360, PS3 és Wii U platformokra érkező bunyós játék, az Injustice: Gods Among Us most ingyenesen letölthető iOS platformra. A játékot a NetherRealm ugyanazon szekciója készítette, mint a Batman: Arkham City Lockdown-t.

Bővebben