iPad 2 | Konzol Center
2013
jan
24
Hír

Egekben az iPhone és iPad eladások

0

Az Apple tegnap közzétette a tavaly december 29-én zárult első üzleti negyedévének eredményét, melyből kiderült, hogy a vállalat rekordeladásokat produkált mind az iPhone, mind pedig az iPad tekintetében.

Bővebben
2012
nov
16
HírVideó

iPhone-ra költözik a Bastion

0

Először az Xbox 360 tulajdonosok kóstolhattak bele, később pedig az iPad készülékkel rendelkezők is kipróbálhatták a Bastion című játékot, mely sokak örömére mostantól iPhone-on és iPod Touch-on is elérhető.

Bővebben
2012
aug
9
Hír

Több az iOS játékos, mint Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokon

0

Amikor arról van szó, hogy a mobileszközök milliószám fogynak világszerte, sok klasszikus játékos azzal érvel, hogy nem mindenki játszik, akinek ilyen kütyüje van. Most azonban az Apple számai azt bizonyítják, hogy az iOS már népszerűbb játékplatform.

Bővebben
2012
aug
6
Hír

Magasan vezet az iPad a táblagépek piacán

0

A táblagépek néhány éve berobbantak az informatika, s egyúttal a videojátékok világába, azóta számtalan gyártó számtalan modellel lépett a piacra. Az IDC legfrissebb felmérése szerint a táblagépek piacát a 2012-es második negyedévben magasan az iPad vezeti.

Bővebben
2012
Júl
12
HírVideó

Elérhető a Tiny Wings 2.0

0

A rendkívül népszerű Tiny Wings második része megérkezett, s már letölthető az App Store-ban. Azok, akik korábban iPhone-ra megvásárolták az első részt, teljesen ingyenes a második rész letöltése.

Bővebben
2012
Júl
9
Hír

A táblagépek beelőznek 2016-ra

0

Az elmúlt két évben a táblagépek robbanásszerű fejlődésen mentek keresztül, olyannyira, hogy lassan már a hordozható számítógépek uralmára törnek. Egy frissen megjelent elemzés szerint ez 2016-ra bekövetkezik.

Bővebben