iPad 3 | Konzol Center
2013
jan
28
Hír

Idén csökken az Apple részesedése a táblagépek piacán

0

Bár az Apple továbbra is megtartja vezető helyét a táblagépek piacán, részesedése a Samsung és a Google javára idén csökkenni fog, állítja a MarketWatch üzleti portál. Globális viszonylatban nagy boom-ra lehet számítani.

Bővebben
2012
aug
9
Hír

Több az iOS játékos, mint Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokon

0

Amikor arról van szó, hogy a mobileszközök milliószám fogynak világszerte, sok klasszikus játékos azzal érvel, hogy nem mindenki játszik, akinek ilyen kütyüje van. Most azonban az Apple számai azt bizonyítják, hogy az iOS már népszerűbb játékplatform.

Bővebben
2012
aug
6
Hír

Magasan vezet az iPad a táblagépek piacán

0

A táblagépek néhány éve berobbantak az informatika, s egyúttal a videojátékok világába, azóta számtalan gyártó számtalan modellel lépett a piacra. Az IDC legfrissebb felmérése szerint a táblagépek piacát a 2012-es második negyedévben magasan az iPad vezeti.

Bővebben
2012
Júl
25
Hír

Közel százmillió dollár az Apple napi profitja

0

Az Apple tegnap közzétette az aktuális (Q3) negyedéves üzleti eredményeit, melyből kiderült, hogy a vállalat  forgalma 35 milliárd dollárra rúgott, s 8,8 milliárd dolláros profitot húzott be magának.

Bővebben
2012
Júl
24
Hír

Már Kínában is kapható az új iPad

0

Az Apple a közelmúltban bejelentette, hogy hamarosan Kínában is bevezetésre kerül a legújabb, harmadik generációs iPad. Néhány nappal ezelőtt mindez meg is történt, hatalmas érdeklődés közepette adták el az első példányokat.

Bővebben
2012
Júl
9
Hír

A táblagépek beelőznek 2016-ra

0

Az elmúlt két évben a táblagépek robbanásszerű fejlődésen mentek keresztül, olyannyira, hogy lassan már a hordozható számítógépek uralmára törnek. Egy frissen megjelent elemzés szerint ez 2016-ra bekövetkezik.

Bővebben
2012
Júl
5
Hír

Ősszel érkezik a kisebb iPad

0

A közelmúltban reppent fel a pletyka, miszerint az Apple az eredeti iPad modellnél egy kisebb, ezáltal olcsóbb iPad-et szeretne és fog is piacra dobni, ráadásul még idén ősszel. Logikus lépés lenne, mert a napokban bemutatott Nexus 7 kemény versenytárs lesz.

Bővebben
2012
feb
29
Hír

Jövő héten leplezhetik le az iPad 3-at

0

Bár az iPad 2 sikere még csak felfutóban van, az Apple nem akarja megvárni, amíg kidurran ez a lufi, s egyre több jel utal arra, hogy a tablet legújabb verzióját, azaz az iPad 3-at a jövő héten már be is mutatják.

Bővebben
2012
jan
17
HírPletyka

Márciusban érkezik az iPad 3

0

Ha már várod az új iPad megjelenését, jó hírünk van, a Bloomberg értesülése szerint már márciusban az üzletek polcaira kerülhet az iPad 3. Az Apple nem kommentálta a hírt.

Bővebben