iPad mini | Konzol Center
2012
okt
23
Hír

Bejelentették az iPad Mini-t

0

Ahogy azt már sejteni lehetett, az Apple a ma esti sajtótájékoztatóján hivatalosan is bejelentette az iPad Mini-t. Bár minden korábbi pletyka igaznak bizonyult, egy valamit senki nem tudott, mégpedig azt, hogy mennyibe is fog kerülni. Mi megmondjuk.

Bővebben
2012
okt
18
Hír

Apple: Október 23-án lesz a leleplezés

0

Már hónapokkal ezelőtt felreppent a hír, hogy az Apple az iPhone 5 leleplezését követően tart majd egy másik sajtótájékoztatót, ahol minden előzetes jel szerint az iPad Mini-ről rántják le a leplet. Már a dátum is megvan.

Bővebben
2012
aug
29
Hír

7,85 hüvelykes lesz az iPad Mini

0

A korábban már többször pletykált iPad Mini valóban érkezik, derült most ki több forrásból is, és a tablet hivatalosa neve is valóban iPad Mini lesz. Amiben viszont tévedtek a hírforrások, az a méret, nagyobb lesz, mint gondolták.

Bővebben
2012
Júl
13
GalériaHír

Ilyen kicsi lehet az iPad mini

0

A Gotta Be Mobile jóvoltából képet kaphatunk arról, hogy mekkora is lehet az új iPad mini táblagép mérete, melyről az Apple-rajongók már néhány hete pletykálnak. Ha mindez igaz, a legvékonyabb táblagéppel lesz dolgunk.

Bővebben
2012
Júl
5
Hír

Ősszel érkezik a kisebb iPad

0

A közelmúltban reppent fel a pletyka, miszerint az Apple az eredeti iPad modellnél egy kisebb, ezáltal olcsóbb iPad-et szeretne és fog is piacra dobni, ráadásul még idén ősszel. Logikus lépés lenne, mert a napokban bemutatott Nexus 7 kemény versenytárs lesz.

Bővebben