iPad | Konzol Center
2013
jún
26
Hír

iOS-re költözik a Limbo

0

A dán Playdead bejelentette, hogy a fekete fehér, és egyetlen szónyi szöveget is mellőző játéka, a hatalmas sikert aratott Limbo hamarosan iOS-re költözik. S hogy miért pont most? Olvass tovább a részletekért!

Bővebben
2012
Júl
23
HírVideó

iPad vs. Nexus 7 törésteszt

0

A közelmúltban jelentették be az Asus és a Google közös kooperációban készülő új táblagépét, a Nexus 7-et, melyre a fél világ felkapta a fejét, s többen temették az Apple iPad-jét. Íme az első teszt, ami konkrétan törés- és csobbanásteszt.

Bővebben
2012
Júl
18
HírVideó

Holnap érkezik a Fieldrunners 2

0

Azoknak, akik kedvelik a bázisvédő (Tower Defense) játékokat, jó hír, hogy holnaptól letölthető az App Store-ban az iOS platform első ilyen jellegű játékának, a Filedrunners-nek a folytatása, címe pedig Fieldrunners 2.

Bővebben
2012
Júl
8
Hír

Legjobb iPad játékok és alkalmazások [07.06.]

0

A legutóbbi héten az App Store forgalmára legnagyobb hatással az Electronic Arts-féle árcsökkentés volt, így lehet, hogy a tíz legnépszerűbb alkalmazás között számos EA-játék található. Az Angry Birds Space HD már csak a hetedik.

Bővebben
2012
Júl
5
Hír

Ősszel érkezik a kisebb iPad

0

A közelmúltban reppent fel a pletyka, miszerint az Apple az eredeti iPad modellnél egy kisebb, ezáltal olcsóbb iPad-et szeretne és fog is piacra dobni, ráadásul még idén ősszel. Logikus lépés lenne, mert a napokban bemutatott Nexus 7 kemény versenytárs lesz.

Bővebben
2012
jún
26
Hír

Elérhető az Imperium Galactica II iPad-re

0

A következő hír bizonyára sok játékosban felkelti a nosztalgia érzését, nevezetesen, a Digital Reality elkészült a 90-es évek legendás stratégiai játékának, az Imperium Galactica II-nek az iPad-es változatával.

Bővebben
2012
jún
15
GalériaHír

iPhone-ra költözik a Street Fighter X Tekken

0

A Capcom és a Namco Bandai kooperációjában készült bunyós játék, a Street Fighter X Tekken megjelenik iOS eszközökön is. Minderre sokat nem is kell várni, mert még nyáron megérkezik, s igazodik az érintőképernyős irányításhoz.

Bővebben
2012
jan
17
HírPletyka

Márciusban érkezik az iPad 3

0

Ha már várod az új iPad megjelenését, jó hírünk van, a Bloomberg értesülése szerint már márciusban az üzletek polcaira kerülhet az iPad 3. Az Apple nem kommentálta a hírt.

Bővebben
2011
Már
6
HírVideó

Warm Gun – vadnyugati lövölde

0

Az Emotional Robots Warm Gun címmel új, multiplatform játékot jelentett be, ami igazából egy multiplayer fókuszú FPS játék lesz.

Bővebben