iPhone 5 | Konzol Center
2013
ápr
28
HírVideó

LEGO Batman 2 – elérhető az iOS verzió

0

Tavaly jelent meg a LEGO Batman 2, azóta a mobil platformokat kedvelők bizony hiányolták már a játék iOS verzióját. Nos, nem kell tovább várni, ugyanis az elérhető iPad és iPhone platformokra. Mindezért 5 dollárt kell fizetni.

Bővebben
2012
dec
18
Hír

Kína ráharapott az iPhone 5-re

0

Rendkívüli népszerűségnek örvend Kínában a három napja megjelent iPhone 5 készülék, már eddig több mint kétmillió darabot értékesítettek az országban. Az Apple is csodálkozva áll a készülék hatalmas sikere előtt.

Bővebben
2012
Sze
13
Hír

Megérkezett az iPhone 5

0

Tegnap végre lehullt a lepel az Apple hivatalos sajtótájékoztatója közepette az iPhone 5 kászülékről, azonban a rendezvény sok meglepetést nem okozott, mert a korábbi szivárgások szinte mindent tudni véltek a telefonról.

Bővebben
2012
Júl
24
GalériaHír

iPhone 5 koncepcióképek

0

Megy a vad találgatás, hogy milyen lesz az Apple legújabb iPhone telefonja, melynek megjelenését mindenki idén őszre várja. (Nem hivatalos) Információ sok van, azonban most mindezt valaki képekre váltotta. Kötelező megnézni!

Bővebben
2012
Júl
17
HírPletyka

iPhone 5 – augusztusban jelenthetik be

0

A legtöbben úgy vélik, hogy az Apple az iPhone 5 bejelentéssel megvárja a szokásos szeptember-októberi időszakot, azonban ha igazak a legfrissebb pletykák, akkor ebben az évben mindez megváltozhat. Tartsd a szemed augusztus hetedikén!

Bővebben