iPhone | Konzol Center
2013
jún
26
Hír

iOS-re költözik a Limbo

0

A dán Playdead bejelentette, hogy a fekete fehér, és egyetlen szónyi szöveget is mellőző játéka, a hatalmas sikert aratott Limbo hamarosan iOS-re költözik. S hogy miért pont most? Olvass tovább a részletekért!

Bővebben
2013
jan
24
Hír

Egekben az iPhone és iPad eladások

0

Az Apple tegnap közzétette a tavaly december 29-én zárult első üzleti negyedévének eredményét, melyből kiderült, hogy a vállalat rekordeladásokat produkált mind az iPhone, mind pedig az iPad tekintetében.

Bővebben
2012
Sze
10
HírVideó

Angry Birds: Bad Piggies megjelenés

0

Hamarosan újabb teljes értékű Angry Birds játékot dob piacra a Rovio, melynek alcíme Bad Piggies, azaz a rossz disznók lesz. Néhány napja még nem lehetett tudni, mire készül a finn cég, többen csak egy frissítést vártak, de mára kiderült, hogy új játék a vége.

Bővebben
2012
Júl
25
Hír

Közel százmillió dollár az Apple napi profitja

0

Az Apple tegnap közzétette az aktuális (Q3) negyedéves üzleti eredményeit, melyből kiderült, hogy a vállalat  forgalma 35 milliárd dollárra rúgott, s 8,8 milliárd dolláros profitot húzott be magának.

Bővebben
2012
jún
15
GalériaHír

iPhone-ra költözik a Street Fighter X Tekken

0

A Capcom és a Namco Bandai kooperációjában készült bunyós játék, a Street Fighter X Tekken megjelenik iOS eszközökön is. Minderre sokat nem is kell várni, mert még nyáron megérkezik, s igazodik az érintőképernyős irányításhoz.

Bővebben
2012
jan
19
Hír

Megjelent a SoulCalibur iPhone-ra

0

A Namco Bandai eredeti SoulCalibur játéka megjelent iPhone-ra és iPad-re, jelenleg 7,99 fontot kell leszurkolni érte. Az ár most kedvezményes, később valamennyit emelkedni fog.

Bővebben
2012
jan
16
Hír

iPhone-ra érkezik a SoulCalibur

0

A Namco Bandai bejelentette, hogy hamarosan érkezik a Dreamcast és arcade platformok hőse, a SoulCalibur iOS portja. Az eredeti játék tizenkét éve jelent meg.

Bővebben
2012
jan
12
Hír

A legfrissebb játékok az App Store-ban

0

 Az iOS játékok rajongói kedvéért ismét összeállítottunk egy csokorral a legfrissebb App Store megjelenésekből, mely játékok mindegyik olcsóbban szerezhető be, mint korábban. Vagy teljesen ingyen.

Bővebben
2012
jan
9
Hír

A legfrissebb játékok az App Store-ban

0

A tavaly év végi ünnepek nem kedveztek az iPhone és iOS eszközökön játszóknak, ugyanis az iTunes feltöltés stop miatt semmilyen új tartalom nem kerülhetett fel az almás rendszerbe. Ennek vége, érkeznek a friss játékok.

Bővebben
2012
jan
8
HírVideó

Combat Arms: Zombies trailer

0

Ha úgy keltél ma fel, hogy “ehh, de régen lövöldöztem már le egy pár zombit”, akkor jó hírünk van, ugyanis az App Store-ban már elérhető a Combat Arms: Zombies című lövölde, amellyel pont ezt a vágyad élheted ki.

Bővebben
2012
jan
1
Hír

Rekord okostelefon aktivitás karácsonykor

0

A mobil elemzéseket készítő Flurry beszámolója szerint 2011 karácsonyának első napja rekord számú okostelefon aktiválást és applikáció letöltést hozott magával, a bejgli és a töltött káposzta mellé. Soha ilyen magas még nem volt.

Bővebben
2011
dec
28
Hír

Mobilra költözik a The Legend of Heroes sorozat

0

Jó hírrel kezdjük a mai reggelt: a japán szerepjáték, melyet soha nem játszottál okostelefonokra költözik, ráadásul angolul! Korábban csak PSP-n volt elérhető a franchise, most azonban bármikor zsebre vághatod a játékokat.

Bővebben
2011
dec
15
Hír

Grand Theft Auto III – tölthető az iOS verzió

0

A Grand Theft Auto III idén ünnepli tizedik születésnapját, ez alkalomból a Rockstar Games elkészítette a játék iOS verzióját, ami már elérhető az AppStore-ban.

Bővebben
2011
okt
18
Hír

Túl a 4 millión az iPhone 4S

0

Az Apple legújabb piacra dobott készüléke, az iPhone 4S az elmúlt három napban kivívta a világ legkelendőbb készüléke címet, mely messze felülmúlja a tavalyi eladásokat.

Bővebben