Irrational Games | Konzol Center
2014
nov
24
Hír

Újra toboroz a bezárt Irrational Games

Az Irrational Games újból munkaerőt keres, ami csupán azért furcsa, mert a stúdió alapítója még idén februárban jelentette be az egység bezárását. A BioShock-játékok készítője úgy tűnik, hogy hamvaiból támad fel. 

Bővebben
2014
feb
19
Hír

Bezár a BioShock: Infinite fejlesztője

0

A hatalmas sikert aratott BioShock: Infinite fejlesztője, az Irrational Games lehúzza a rolót, köszönhetően az alapító, Kevin Levin döntésének, aki a jövőben új, kisebb stúdiót alapít a Take-Two szervezetébe olvadva. 

Bővebben
2013
Sze
7
Hír

Leépít a Bioshock: Infinite fejlesztője

0

Az Irrational Games nehéz lépésre szánta el magát: néhány munkatársától meg kellett válnia annak érdekében, hogy a jelenlegi fejlesztéseit racionalizálni tudja. Mindez nem érinti a fejlesztés alatt álló DLC-k munkálatait.

Bővebben
2013
ápr
9
Hír

Elhagyja az Irrational Games-t Rod Fergusson

0

Tavaly augusztusban hagyta el az Epic Games kötelékét Rod Fergusson, és igazolt a BioShock: Infinite-et készítő Irrational Games-hez. Nem volt hosszú életű a 2K egységénél eltöltött ideje, ugyanis máris továbbáll onnan.

Bővebben
2012
dec
7
Hír

Tovább csúszik a BioShock: Infinite

0

Ha minden az eredeti tervek szerint alakul, akkor az Irrational Games játékával már két hónapja játszhatnák, ugyanis az eredetileg 2012 októberében jelent volna meg.  A megjelenés a jövő évre csúszott, azonban most a csúszás is tovább csúszik.

Bővebben