Jade Raymond | Konzol Center
2019
Már
15
Hír

A Google alelnöke lett Jade Raymond

0

Az Ubisoft és az EA Motive egykori üdvöskéje, Jade Raymond Twitteren adott róla hírt, hogy aláírt a Google-hoz, a cég alelnöke lett. Azt nem árulta el, hogy melyik egység alelnöke, erre még várni kell.

Bővebben
2018
okt
23
Hír

Jade Raymond három év után távozik az EA-tól

0

Az iparág egyik leghelyesebb üdvöskéje, Jade Raymond távozik az Electronic Artstól. 2015-ben csatlakozott a kiadóhoz, hogy az akkor alakult EA Motive stúdiót vezesse sikerre. Nem ment neki. 

Bővebben
2018
Júl
14
Hír

Az Assassin’s Creed egykori producere csodálkozik a sorozat sikerén

0

Az Assassin’s Creed egykori producere, a nem mellesleg bájos Jade Raymond elárulta, hogy maga is meglepődött a fencsájz sikerén, ugyanis az Ubisoft annak idején mindössze három részt tervezett belőle. 

Bővebben
2015
nov
18
Hír

Assassin’s Creed-szerű játékon dolgozik az EA

Az Electronic Arts idén nyáron Monteralban új stúdiót nyitott, aminek vezetését Jade Raymondra bízta, aki az Assassin’s Creed producere volt az Ubisoftnál hosszú évekig. A leckét megtanulta. 

Bővebben
2015
Júl
13
Hír

Új stúdiót nyit az EA, Jade Raymond vezeti

Az Ubisoft Toronto korábbi ügyvezető igazgatója, Jade Raymond csatlakozott az Electronic Arts csapatához, s a jövőben egy új fejlesztői stúdió, a Motive Studios vezetője lesz. 

Bővebben
2014
okt
20
Hír

Jade Raymond elhagyja az Ubisoft csapatát

Több mint tíz éves karrier után távozik az Ubisoft kötelékéből Jade Raymond, akit sokan a legszebb, videojátékkal professzionálisan foglalkozó szakembernek tartanak. 

Bővebben