japán hardver eladások | Konzol Center
2012
Már
15
Hír

Japán hardver eladások – a 3DS szárnyal

0

Délelőtt írtunk arról, hogy a PlayStation Vita vesszőfutása tovább tart, most pedig itt vannak az elmúlt hét nap hardver értékesítési adatai a szigetországból. Annak ellenére, hogy 18(!) darabbal több Vita fogyott, a Sony konzolja szenved.

Bővebben
2012
feb
13
Hír

Japán hardver eladások (január 30. – február 5.)

0

Nem elég, hogy az amerikai konzolpiac szenvedett egy jó nagy pofont januárban, de úgy néz ki, hogy Japán sem kezdte fényesen a februárt hardverek tekintetében, az eladások halványan pislákoltak, mint a tövig égő gyertya.

Bővebben
2012
feb
2
Hír

Japán hardver eladások – javul a Vita

0

Pár fokkal hűvösebbé vált a pokol a PlayStation Vita számára, a Media Create ugyanis közzétette a legfrissebb adatait a hardver eladásokról Japánban, s hó híreket hozott a kézikonzol rajongóinak, no és persze a Sonynak.

Bővebben
2012
jan
17
Hír

Japán hardver és szoftver eladások 2011

0

A Media Create, Japán legnagyobb videojáték iparági elemzőcége közzétette 2011 eladási statisztikáit. A szoftver és hardver eladási adatok hűen tükrözik a Japán játékosok vásárlási szokásait. A 3DS magasan vezet.

Bővebben
2012
jan
16
Hír

Japán hardver eladások (január 2-8.)

0

Árgus szemekkel figyeli mindenki, hogy vajon hogyan teljesít a PlayStation Vita Japánban, sikerül-e neki fordítani a lankadó eladásokat 2012 első hetében. A lista élén még mindig a Nintendo 3DS konzolja áll.

Bővebben