Journey | Konzol Center
2015
Sze
1
Hír

Jövő hónapban érkezik a Journey Collector’s Edition

A Sony bejelentette, hogy jövő hónapban már a PlayStation 4 birtokosai is rátehetik mancsukat a Journey gyűjtői kiadására, mely egyből három játékot is tartalmazni fog. 

Bővebben
2015
Júl
21
HírVideó

Megjelent a Journey, így fest PS4-en

Mától tölthető PlayStation 4-re a Journey a Store-ból, mely 1080p felbontás, és 60fps mellett csodálatos zenével csalogat. Egyúttal előkerült a játék első PS4-es előzetese is, a játék első néhány perce. Íme. 

Bővebben
2015
Júl
7
Hír

Még ebben a hónapban érkezik PS4-re a Journey

A thatgamecompany betartotta amit ígért tavasszal, s valóban megérkezik PlayStation 4-re a Journey, ráadásul ebben a hónapban. S még feltétlenül fizetni sem kell érte.

Bővebben
2013
Már
28
Hír

GDC 2013: A díjátadó eredménye

0

Megtörtént a GDC Awards kiosztása, melynek során egy szakmai zsűri díjazta a legjobb játékokat. A Journey itt is elképesztő sikereket ért el, íme a nyertesek listája.

Bővebben
2013
feb
12
Hír

Nem a Journey zenéje lett a Grammy-díjas

0

Nem sikerült a Journey-nek az, amiért olyan sok játékos szurkolt világszerte: a tegnap esti díjkiosztó gálán nem a thatgamecompany játékának zenéje nyerte el a Grammy-díjat ebben a kategóriában.

Bővebben
2013
feb
12
Hír

Multiplatform címet készít a thatgamecompany

0

A thatgamecompany társalapítója, Jenova Chen a Polygon magazinnak adott interjújában elmondta, hogy a csapat jelenleg – kicsit meglepő módon – multiplatform játékon dolgozik, ellenben a közelmúltban megjelent Journey-vel.

Bővebben
2012
dec
7
Hír

Grammy-díjra jelölték a Journey-t

0

A thatgamecompany idén márciusban, PSN-en megjelent nem mindennapi játékának hatalmas megtiszteltetésben van része, ugyanis a játék zenéjét a legrangosabb díjra, Grammy-díjra jelölték a napokban. A díjátadó jövő év februárjában lesz.

Bővebben
2012
Júl
22
Hír

Online üzletet indított a thatgamecompany

0

Az indie fejlesztő thatgamecompany online üzletet indított el a napokban, melyben jelenleg pólókon kívül ugyan semmit nem lehet kapni, de a közeljövőben mindez megváltozhat. A Sony egyelőre nem járult hozzá, hogy játékaikat árulják.

Bővebben
2012
jún
22
Hír

Érkezik a Journey Collector’s Edition

0

A thatgamecompany a Twitteren keresztül erősítette meg, hogy a napokban pletykált Journey gyűjtői kiadása valóban érkezik, mely a Flow, Flower és Journey játékokat foglalja magába.

Bővebben
2012
jún
15
Hír

A Thatgamecompany leválik a Sony-ról

0

A Thatgamecompany a Sony-val való együttműködés során igen eredeti játékokat tett le az asztalra, s a stúdió bejelentette, hogy mivel sikerült 5,5 millió dollárt összeszedniük, szeretnének függetlenné válni, és a Sony-nak búcsút inteni.

Bővebben
2012
Már
14
HírVideó

Az utolsó Journey trailer

0

A thatgamecompany gondozásában m a jelenik meg a Journey, a PlayStation 3 exkluzív kalandjáték, s ez alkalomból a legutolsó ízelítő is megjelent a játékból. A nyugati sajtó ódákat zeng a játékról, remek értékeléseket kapott!

Bővebben
2012
feb
16
HírVideó

Március 14-én jelenik meg a Journey

0

Pár napja tudjuk már, hogy a PlayStation 3 exkluzív játék, a Journey elkészült, amit a játék alkotója, Jenova Chen jelentett be Twitteren. A Sony ma bejelentette, hogy a játék március 14-én kerül fel a PlayStation Network-re, a heti frissítés részeként.

Bővebben