Jurassic Park: The Game | Konzol Center
2011
dec
22
Hír

Jurassic Park – már az európai PSN-en is

0

A Telltale Games által fémjelzett Jurassic Park: The Game végre az európai PSN-en is elérhető, több mint egy hónappal az amerikai bemutatkozást követően.

Bővebben
2011
dec
8
Hír

Jurassic Park: The Game – megvan az európai kiadó

0

A Telltale által fémjelzett Jurassic Park: The Games Xbox 360 verziójának sikerült európai kiadóra lelnie, a játék 2012 elején érkezik a Kalypso Media Group jóvoltából.

Bővebben
2011
nov
19
Hír

Manipulálták a Jurassic Park Metacritic értékeléseit

0

Néhány nappal ezelőtt jelent meg a Telltale Jurassic Park: The Game című játéka, s furcsamód, az első értékelések a Metacriticen 10 pontra értékelték a játékot. A Telltale fejlesztői voltak. 

Bővebben
2011
nov
12
HírVideó

Jurassic Park: The Game PSN megjelenés

0

Bár november 15-ét a világon milliók az új Assassin’s Creed játék megjelenése miatt várják, szép csendben a háttérben befut PSN-re a Jurassic Park. The Game is.

Bővebben
2011
nov
2
Hír

Ingyen Jurassic Park: The Game a PS Plus mellé

0

A Sony egyre jobban fejleszti PlayStation Plus szolgáltatását, s mindezt egyre inkább promózza a rajongók körében. Megéri most tagnak lenni, teljes verziós játék jár érte cserébe.

Bővebben
2011
okt
30
Hír

Idén nem jelenik már meg a Jurassic Park X360-ra

0

A Jurassic Park: The Game idén biztos nem lesz megvásárolható az európai Xbox 360 tulajoknak, jelentette be a Telltale Games, PSN-re, PC-re és Mac-re november 15-én érkezik.

Bővebben
2011
aug
23
Hír

Novemberben jön a Jurassic Park: The Game

0

Hónapok óta nem adtunk hírt a Telltale kezei közt készülő dinós játékról, a Jurassic Park: The Game-ről, ugyanis nem volt mit. Már rég meg kellett volna jelennie.

Bővebben
2011
máj
1
HírVideó

Így készült a Jurassic Park: The Game

0

A Telltale a napokban jelentette be, hogy a Jurassic Park: The Game játéka csak ősszel jelenik meg április helyett, most egy “hogyan készült” videóval rukkoltak elő, hogy fenntartsák az érdeklődést.

Bővebben
2011
ápr
10
HírVideó

Jurassic Park: The Game – 10 perc játékmenet

0

Tíz perces gameplay videó került hozzánk a Gamespot jóvoltából, mely saját készítésű show-jában debütált a Jurassic Park: The Game-ből.

Bővebben
2011
Már
28
HírVideó

Jurassic Park: The Game videó előzetes

0

 A Telltale Games javában dolgozik a Jurassic Park következő installációján, s most egy érdekes videó erejéig betekintést enged abba, hogyan is készülnek a dínók.

Bővebben