Just Cause 3 | Konzol Center
2016
aug
11
HírVideó

Érkezik a Just Cause 3 új DLC-je

0

A Just Cause 3 harmadik DLC-je, a Bavarium Sea Heist a mai nap érkezik az Air, Land and Sea szezonbérlet tulajdonosai részére, és egy hét múlva mindazoknak, akiknek ez nincs meg. 

Bővebben
2016
jún
4
HírVideó

Elrajtolt a Just Cause 3 legújabb DLC-je

0

Tegnaptól elérhető a szezonbérlettel rendelkezőknek a Just Cause 3 legújabb DLC-je, a Mech Land Assault, akinek viszont nincs, azok június 10-ig kénytelenek várni. A megjelenéshez van egy launch trailerünk. 

Bővebben
2016
feb
19
HírVideó

Videón a Just Cause 3 első DLC-je

0

Az Avalanche Studios három DLC-t tervez a Just Cause 3 mellé, melyből az első, a Sky Fortress márciusban válik elérhetővé. A bővítmény áráról egyelőre nincs hír, van azonban egy azt beharangozó videó. 

Bővebben
2016
jan
2
HírVideó

Készülőben a Just Cause 3 multiplayer modja

0

A címben nincs elírás, a Just Cause 3-nak nincs hivatalos többjátékos módja, azonban készül hozzá egy nem hivatalos mod, amivel a többjátékos élményt élhetjük át. A készítők egy videót is kiadtak, hol tartanak vele. 

Bővebben
2015
nov
30
Hír

Hatalmas problémák az Xbox One-os Just Cause 3-mal

Holnap kerül az üzletek polcaira a Just Cause 3, s a játék Xbox One-os változatával óriási problémák vannak. A memóriakezeléssel valami nem teljesen oké, gyakorlatilag játszhatatlan a játék. 

Bővebben
2015
nov
28
HírVideó

Just Cause 3 – montázs a robbanásokból

Jövő héten kerül az üzletek polcaira a Just Cause 3, s a legújabb videó remekül foglalja össze, hogy mire is számíthatnak a játékosok: robbanások, robbanások és még nagyobb robbanások. 

Bővebben
2015
nov
23
HírVideó

Just Cause 3 – a játék motorja

Újabb fejlesztői napló érkezett a hamarosan megjelenő Just Cause 3-ról, melyen a játék motorja lesz a fő téma. A játék jövő héten kerül az üzletekbe, Xbox One, PS4 és PC platformokra. 

Bővebben
2015
nov
18
HírVideó

Így fest 4K-ban a Just Cause 3

Az Avalanche Studios legújabb Just Cause 3 videójában azt mutatja be, hogy minden beálltást maximumra pakolva, 4K felbontásban hogy is fest a játékuk. December 1-től bárki kipróbálhatja. 

Bővebben
2015
nov
5
HírVideó

Just Cause 3 – 1080p PS4-en, Xbox One-on nem

Újabb játék bizonyítja a PS4 hardverének dominanciáját, a közelgő Just Cause 3 PlayStation 4-en 1080p-ben fut majd, Xbox One-on bizony ilyet ne várunk. 

Bővebben
2015
okt
31
HírVideó

Just Cause 3 – a történet

Nem a történet az, ami eladja a Just Cause-sorozatot, ettől függetlenól a fejlesztők egy külön videónaplót szántak a játék sztorijának. Hogy mi lesz a fő feladat? Természetesen a világ megváltása! 

Bővebben
2015
okt
24
HírVideó

Sztori traileren a Just Cause 3

Aki nagyon aggódik a Just Cause 3 megjelenése miatt, az megnyugodhat, a játék munkálatai ugyanis befejeződtek, melyet a kiadó egy sztori trailerrel ünnepel meg. A hírt a stúdió vezetője jelentette be. 

Bővebben
2015
okt
21
HírVideó

Akcióban a Just Cause 3

A Just Cause 3 lényege a tömény, robbanásokban gazdag akció, melyet remekül ad vissza egy, a Gamespot jóvoltából készült előzetes a játékból. A megjelenésig közel másfél hónap van hátra, lesz még hasonló anyag. 

Bővebben
2015
okt
13
HírVideó

Just Cause 3 kifulladásig

Ha valakinek van este üres 40 perce, és kíváncsi arra, hogy mit is nyújt majd a Just Cause 3, annak jó elfoglaltság lehet a mellékelt videó, mely a Polygon jóvoltából került rögzítésre. 

Bővebben
2015
okt
8
HírVideó

Küldetés közben a Just Cause 3

A Just Cause 3 legújabb előzetesének címe, On a Mission, s mint azt a cím is mutatja, abba nézhetünk bele, milyen is lesz bevetés közben a főhős, Rico. A játékból meglepetés-cím lehet. 

Bővebben