Just Cause 4 | Konzol Center
2020
ápr
12
HírVideó

A Just Cause 4 a következő ingyenes cím az Epic Games Store-ban

0

A jövő héten a Just Cause 4 lesz a következő ingyenes játék az Epic Games Store-ban. Az Avalanche Studios 2018-ban megjelent nyitott világú, árkád játékát április 16-23. között lehet ingyenesen bezsákolni.

Bővebben
2018
dec
6
HírVideó

Fanyalognak a PC-sek a Just Cause 4-re

0

Még csak két napja jelent meg a Just Cause 4, a Steamen máris elindult a panaszáradat a játékra. Lassan betöltődő textúrák, bugok, és az előző részhez képest visszafejlődött látványvilág amivel a mostani rész büszkélkedhet. 

Bővebben
2018
dec
2
HírVideó

Just Cause 4 – az időjárás szeszélyei

0

A Just Cause 4 hemzsegni fog a szokatlan megoldásoktól, animációktól és őrült trükköktől, miért pont az időjárás lenne észrevehetetlen?! A legújabb előzetes pont erre, és annak szélsőségeire koncentrál. 

Bővebben
2018
nov
25
HírVideó

Filmes előzetesen a Just Cause 4

0

Az Avalance Studios szakemberei úgy vélték, hogy megfelelő vásárlókedvet lehet majd a játékosokban elérni, ha készítenek egy filmszerű előzetest a Just Cause 4-hez. Aki eddig venni akarta, ezután is akarja majd. 

Bővebben
2018
nov
17
HírVideó

Merülj alá a Just Cause 4 világában

0

A Just Cause 4 legújabb előzetese alaposan elkalauzolja a játékosokat a játék világába, és gyakorlatilag mindent számba vesz, amit a játékról tudni érdemes. 

Bővebben
2018
nov
1
HírVideó

Kedvcsinálón a Just Cause 4 DLC-k

0

A Just Cause 4 2019-ben egy bővítménycsomagot kap, Expansion Pass DLC: Dare Devils, Demons, and Danger  címmel. Az egyes csomagok tartalmát most egy rövid kedvcsinálón nézheted meg. 

Bővebben
2018
okt
20
HírVideó

Just Cause 4 – megújul a Supply Depot

0

Friss videóval hallat magáról a Just Cause 4, a fejlesztők a megújult Supply Depot-rendszert mutatják be a képsorokon. A végleges játék december 4-én kerül az üzletek polcaira. 

Bővebben
2018
okt
12
HírVideó

Sztoritrailert kapott a Just Cause 4

0

Valljuk be, a Just Cause-játékokat soha nem a történet miatt szerették a rajongói, ezen szeretne változtatni most annak készítője. Külön előzetest is szentelt a sztorinak, melyben Rico apja halálát akarja megbosszulni. 

Bővebben
2018
Sze
29
HírVideó

Just Cause 4 – bemutatkozik a gonosz

0

A Just Cause 4 új előzetest kapott, melyben Rico Rodriguez riválisa, Gabriella Morales mutatkozik be. A nő a hirhedt Black Hand banda vezére, aki régóta borsot tör Rico orra alá. 

Bővebben
2018
jún
9
Hír

E3 2018: Idő előtt kiszivárgott a Just Cause 4

0

Az Avalanche Studios több projekten is rajta tartja a kezét, melyek közül a Just Cause 4 körül leng a legnagyobb érdeklődés. Már a jövő heti E3 előtt kiszivárgott, hogy a játék bizony javában készül. 

Bővebben
2012
máj
22
Hír

Just Cause 4 domaineket jegyzett be a Square Enix

0

Bár hivatalosan még a Just Cause 3 sem készül, a Square Enix a napokban több Just Cause 4 domaint jegyzett be, aminek okáról egyelőre semmit nem lehet tudni. Inkább csak óvatosságról van szó.

Bővebben