Kickstarter | Konzol Center
2017
dec
31
Hír

Magához tért a Kickstarter 2017-ben

0

A tavalyi visszaesést követően idén magára talált a közösségi finanszírozás, s a Kickstarter ismét emelkedést regisztrált az előző évhez képest. Huszonkilenc százalékkal több pénzt kalapoltak össze. 

Bővebben
2016
jan
16
Hír

46 millió dollárt adakoztunk tavaly videojáték-készítésre

0

A Kickstarter, mint a közösségi finanszírozás legnépszerűbb platformja, nyilvánosságra hozta a 2015-ös év főbb jellemzőit számokban. A videojáték-ipar számára bőségesen adakoztak a támogatók. 

Bővebben
2013
jan
4
Hír

GameStick – az új Androidos konzol

0

A PlayJam tegnap este bejelentette, hogy az OUYA sikereit látva, s ezen beindulva ők is piacra dobnak egy Androidos konzolt, ami csak egy kicsit lesz nagyobb, mint egy pendrive. Az ára viszont még alacsonyabb lesz, mint az OUYA-nak.

Bővebben
2012
dec
1
Hír

December végén érkezik az első OUYA

0

Az idei év egyik legérdekesebb Kickstarter-projektje kétségkívül az OUYA volt, a nyílt, Android alapú apró játékkonzol, mely hatalmas sikert aratott a közösségi finanszírozás projektben. A fejlesztők bejelentették, december végén érkezik az első Ouya.

Bővebben
2012
nov
2
Hír

Jelly Bean-nel érkezik az Ouya

0

A közösségi finanszírozásból 8,6 millió dollárt összeszedő Ouya már javában készül, s a csapat bejelentette, hogy az eredeti tervekkel ellentétben a Jelly Bean operációs rendszerrel érkezik majd a kis kocka, s nem az Ice Cream Sandwich-csel.

Bővebben
2012
nov
1
Hír

Angliában is elindul a Kickstarter

0

Bizonyára már te is hallottál a Kickstarter-ről, mely az Egyesült Államokban a legnépszerűbb közösségi finanszírozású projektek hazája, melyben természetesen nagy sikerrel jutnak szerephez a videojátékok is. A szolgáltatás már az Egyesült Királyságban is elérhető.

Bővebben
2012
aug
2
HírVideó

Virtuális valóságot ígér az új Kickstarter-projekt

0

A rendkívül sikeres Ouya-projektet követően felbukkant a legújabb sikervárományos Kickstarter-projekt, mely virtuális valóságot ígér egy szemüvegszerű megjelenítőn keresztül. Mivel játékosoknak készül, az ára sem lehet horror.

Bővebben
2012
Júl
17
Hír

Még befektetőre van szükség az Ouya-hoz

0

Annak ellenére, hogy a világhírnevet az Ouya a Kickstarter-projektnek köszönheti, messze túlszárnyalták a projektindítók az eredetileg kitűzött pénzügyi célt. Mégis további befektetők után erednek, pedig már korábban is voltak támogatóik.

Bővebben
2012
Júl
12
HírVideó

Ouya néven új konzol van születőben

0

Újabb Kickstarter-sikernek lehetünk szemtanúi: egy új konzol megalkotásához szükséges projekt elindításához 1 millió dollárra volt szükség, egy nap leforgása alatt több mint 2 millió gyűlt össze. Érkezik az Ouya nevű konzol.

Bővebben
2012
máj
28
HírVideó

Sikeres a Carmageddon Kickstarter-projekt

0

Egy újabb, ráadásul jeles névvel rendelkező játéknak sikerült összekalapolnia a pénzt a Kickstarter-en keresztül: a projekt lezárása előtt kilenc nappal már összeszedte a Carmageddon: Reincarnation a célul kitűzött 400 ezer dollárt. Megjelenés jövőre.

Bővebben