Killzone 3 | Konzol Center
2012
Már
9
Hír

GDC 2012: Három projekten is dolgozik a Guerilla Games

0

A Game Developers Conference és hasonló rendezvények többek között arra jók, hogy az egyes stúdiók terveibe, elképzeléseibe betekintést nyerhessünk, mint ezúttal a Guerilla Games esetében is. Kiderült, a csapat három projekten dolgozik.

Bővebben
2012
feb
24
Hír

Killzone 3 – ingyenesen letölthető lesz a multi

0

A Killzone 3 tavaly év elején jelent meg, és sikeresnek volt mondható mind a kritikusok, mind pedig a játékosok körében. A Sony mégsem tűnik annyira elégedettnek, ugyanis ingyenesen teszik elérhetővé a játék multiplayer részét, várva ezzel a csodát.

Bővebben
2011
aug
5
HírVideó

Aranylemezen a Resistance 3

0

A Sony tegnap bejelentette, hogy aranylemezre került a Resistance 3. A PS3 exkluzív shooter tömeggyártása megkezdődött, a játék szeptember 6-án landol az üzletek polcain.

Bővebben
2011
jún
25
Hír

Killzone 3 – Tripla XP-s hétvége

0

A Killzone 3 csapata a From the Ashes DLC megjelenését tripla XP-s hétvégével ünnepli, péntektől vasárnapig. Bármilyen meccsen szerzett tapasztalati pontjaidat megháromszorozzák.

Bővebben
2011
jún
18
HírVideó

Killzone 3 – From the Ashes DLC

0

A Sony és a Guerilla Games egy kicsit megmutatott a Killzone 3 közelgő DLC-jéből, a From the Ashes-ből. A letölthető kiegészítő kedden érkezik PSN-re, és 4.99 dollárért lesz letölthető.

Bővebben
2011
ápr
5
Hír

Killzone 3 – Steel Rain DLC bejelentés

0

A Guerilla Games bejelentette, hogy a PlayStation 3 exkluzív shooter-e, a Killzone 3hamarosan újabb DLC-t kap, Steel Rain címmel.

Bővebben
2011
Már
14
Hír

Killzone 3 – az 1.04 patch nem vált be

0

Sokkal nagyobb bajt okozott a Killzone 3-hoz kiadott 1.04-es patch, mint azt bárki is gondolta volna. Nemhogy a hibákat nem javította, de még többet okozott.

Bővebben
2011
Már
2
Hír

Killzone 3 – nem bővül a multiplayer

0

Sajnos rossz hírt kell közölnünk azokkal, akik számítottak arra, hogy a Killzone 3 egyik multiplayer módja, az Operations bővülni fog. Nos, nem.

Bővebben
2011
feb
26
HírVideó

Killzone 3 – Steel Rain Map Pack

0

Addig kell ütni a vasat, amíg meleg, s a Guerilla Games ezt meg is teszi: még alig jelent meg a PS3 exkluzív Killzone 3, máris bejelentették az első DLC-t.

Bővebben
2011
feb
18
Hír

Killzone 3 – patch

0

A megjelenése napján máris patch-et kap a Killzone 3. A jövő hét pénteken megjelenő FPS frissítése szinte kizárólag a multiplayer módot érinti.

Bővebben
2011
feb
6
Teszt

Killzone 3 teszt

0

Számos játék létezik, melyben virtuális kezeid közé veheted fegyvered, és első nézetben vághatsz neki az ellenség kaszabolásának, azonban ezeknek csak kevese olyan, amiben azt érzed, hogy valóban a főhős bőrébe bújtál, s az egész kaland több a kamera puszta mozgatásánál. A Killzone 3 ilyen.

Bővebben
2011
jan
26
HírVideó

Killzone 3 – hamarosan érkezik a demó

0

Folytatódik a közeljövőben megjelenő játékok demóinak megjelenése, most a Killzone 3 van soron. Három héttel a játék megjelenése előtt lesz kipróbálható a játék.

Bővebben
2011
jan
22
Hír

Killzone 3 – lesz béta

0

Tesztnek veszi alá a Guerilla a Killzone 3-nak szánt szervereket, hogy kiderüljön, mennyire bírják a strapát. Egyúttal a játék finomhangolására, véglegesítésére is lehetőségük lesz a bétával.

Bővebben