Killzone: Mercenary | Konzol Center
2013
Sze
4
HírVideó

Launch traileren a Killzone Mercenary

0

A Sony friss előzetest tett közzé a Killzone Mercenary című, PS Vitára készülő játékából, melyet a Guerilla Games Cambridge hegesztett össze.  Nem mellesleg a játék ma került az üzletek polcaira, s indult meg kétes útján a játékos szívek felé.

Bővebben
2013
aug
23
gamescomHírVideó

GC 2013: Negyed órán át mozog a Killzone Mercenary kampány módja

0

A tegnap este folyamán egy újabb Killzone Mercenary videó került elő a tarsolyból a gamescom falain belülről, melyen negyed órán keresztül láthatjuk mozgásban a játék sztori módját. A PS Vita eddigi legjobb játéka lehet mindebből.

Bővebben
2013
aug
17
Hír

Jövő héten indul a Killzone Mercenary bétája

0

A PlayStation Vita-ra készülő Killzone: Mercenary publikus bétája jövő héten indul, azonban csak a PS Plus előfizetőknek lesz elérhető, jelentette be a játék kiadója, a Sony.

Bővebben
2013
Júl
25
HírVideó

Killzone: Mercenary demó végigjátszás

0

A PlayStation Vitára megjelenő Killzone: Mercenary demójának végigjátszása felkerült a netre, a kézikonzol egyik épkézláb címe akár még a legjobb is lehet. Győződj meg róla a saját szemeddel!

Bővebben
2013
máj
18
HírVideó

Killzone: Mercenary megjelenési dátum

0

A Sony bejelentette, hogy a Killzone: Mercenary szeptember negyedikén jelenik meg PlayStation Vita-ra. Az előrendelők némi bónuszt kapnak, bár kérdéses, hogy mindezért megéri-e előre kifizetni a játékot.

Bővebben
2013
máj
14
HírVideó

Killzone: Mercenary előzetes

0

Ha valaki megfeledkezett volna róla, PlayStation Vita-ra is készül egy Killzone-játék, mely a Mercenary alcímet kapta. A kézikonzolosok vélhetően az eddigi legkiforrottabb Killzone-t vehetik majd kezeikbe a játék elkészültével. Íme az előzetes.

Bővebben
2013
Már
9
HírVideó

Killzone: Mercenary fejlesztői napló

0

A Sony egy új fejlesztői naplót tett közzé a Killzone: Mercenary címet viselő, PlayStation Vita-ra készülő lövöldéből, melyn a játék kreatív direktora, Tom Jones avat be a játék jellegzetességeibe.

Bővebben