Killzone: Shadow Fall | Konzol Center
2016
máj
22
Hír

1 400 forint a Killzone: Shadow Fall PSN-en

0

Az amerikai PlayStation Store elindította aktuális Flash Sale promócióját, melyben körülbelül egy tucat játék vásárolható meg kevesebb, mint 5 dolláros áron. Köztük a Killzone: Shadow Fall. 

Bővebben
2014
aug
8
HírVélemény

Egy játékos beperelte a Sony-t az új Killzone miatt

Végre valahára megtörtént az, aminek már sokkal korábban meg kellett volna: egy kaliforniai férfi beperelte a Sony-t a Killzone: Shadow Fall miatt. A vád nem más, mint félrevezető reklámozás és csalás. 

Bővebben
2014
Júl
22
HírVideó

Ingyen KZ Shadow Fall térképek holnaptól

0

A Guerilla Games két ingyenes, Killzone: Shadow Fall-térképet ad ki holnap Európában, melyek a Terminal és Stormgracht nevekre hallgatnak. Most ezekbe kukkanthatunk bele. 

Bővebben
2014
jún
25
HírVideó

Megjelent a Killzone SF Intercept DLC

0

A Guerilla Games útjára indította a Killzone: Shadow Fall Inercept DLC-t, melyben az új online kooperatív mód mutatkozik be. Egyszerre maximum négyen dolgozhatnak össze a Helghast katonák ellen. 

Bővebben
2014
máj
15
HírVideó

Killzone Shadow Fall – videón a The Canyon DLC

0

A Killzone: Shadow Fall ma ingyenes bővítményt kapott, mely a The Canyon DLC nevet kapta a keresztségben. A térképért nem kell külön fizetni azoknak, akiknek megvan az alapjáték, más meg ugye miért is lenne kíváncsi rá?! 

Bővebben
2014
ápr
2
HírVideó

Killzone: Shadow Fall – tölthető az Insurgent csomag

0

A mai naptól vált elérhetővé a Killzone: Shadow Fall első DLC-je, az Insurgent Pack, mely egy új karakterosztályt ad a játékhoz, emellett fegyverekkel és képességekkel gazdagítja azt. Előzetesünk van róla.

Bővebben
2014
Már
6
HírVideó

Killzone: SF – videón az ingyenes térképek

0

A Guerilla Games ingyenesen letölthetővé tett két új térképet a Killzone: Shadow Fall-hoz, mely a játék multiplayer szegmensét bővíti ki. Mindkettőhöz egy rövid videót is készítettek, mely bemutatja a pályákat.

Bővebben
2014
feb
28
HírVideó

Egy hétig ingyen játszható a Killzone: Shadow Fall multija

0

Tavaly év végén egyszer már a Sony lehetővé tette, hogy bárki játszhasson a Killzone: Shadow Fall multiplayer módjával ingyen és bérmentve, s most sem lesz ez másképp, csak most hosszabb ideig tart a promóció. 

Bővebben
2014
jan
30
Hír

Túl a kétmillión a Killzone: Shadow Fall

0

A Sony bejelentette, hogy a PlayStation 4-exkluzív játéka, a Killzone: Shadow Fall már több mint kétmillió példányban kelt el világszerte a konzol megjelenése óta, s a kiadónak vannak DLC-vel kapcsolatos tervei is.

Bővebben
2013
dec
28
Hír

Ingyenes a hétvégén a Killzone: Shadow Fall

0

Mától egészen december 31-ig ingyenesen játszható a Killzone: Shadow Fall multiplayer módja azoknak, akik rendelkeznek PlayStation Plus-tagsággal, még akkor is, ha a játékot nem vásárolták meg.

Bővebben
2013
nov
28
HírVideó

Új Killzone: Shadow Fall fejlesztői napló érkezett

0

Bár a Killzone: Shadow Fall már a boltokban van a PS4-gyel együtt, a Guerilla Games egy új fejlesztői naplót adott ki a játékról, melyben kulisszatitkokat osztanak meg annak készítésével kapcsolatban. Hiába, jön a karácsony, kell még a sok vásárló!

Bővebben
2013
nov
14
Hír

Killzone: Shadow Fall teszt

0

Holnap PlayStation 4 debütálás, s ezzel párhuzamosan a Killzone: Shadow Fall is az üzletek polcain landol, mely gyakorlatilag az egyedüli valóban nextgen játék egyelőre a Sony konzolján. S hogy hogyan is sikerült? Kiderül a kritikákból.

Bővebben
2013
nov
13
HírVideó

Killzone: Shadow Fall launch trailer

0

Hörömpő cirkusz, világszám! Történelmi pillanatot írunk, ugyanis befutott az első PlayStation 4-exkluzív játék, a Killzone: Shadow Fall megjelenése alkalmából készült előzetes, azaz, a launch trailer. Hát ezt is megértük!

Bővebben
2013
nov
11
HírVideó

Killzone: Shadow Fall – videón a taktikai harc

0

Friss előzetes jött a Killzone Shadow Fall-ból, melyen a Guerilla Games munkatársai részletezik a harcrendszert, és mutatják be a nem kevés taktikai lehetőséget, mely a PlayStation 4-exkluzív játékban várja a rajongókat.

Bővebben