Kína | Konzol Center
2016
dec
11
Hír

Kína törvénnyel kényszeríti ki a lootolás esélyét

0

Érdekes törvényt készül elfogadni a kínai pártvezetés: a játékfejlesztőknek a jövőben kötelez lesz feltüntetni, hogy játékukban az összes, random megszerezhető tárgynak, cuccnak mi az esélye, hogy a játékos megtalálja. 

Bővebben
2015
Júl
26
Hír

Megszűnik a konzoltilalom Kínában

Hatalmas lehetőség áll a Sony és a Microsoft előtt: Kína megszüntetni a 15  éve, a videojátékokra és konzolokra kivetett tilalmát. Mostantól az országban bárhol, hivatalosan lehet majd értékesíteni mindkettőt. 

Bővebben
2014
jan
5
Hír

Tizenhárom milliárd dollárt termelt tavaly a kínai játékpiac

0

Kína gyakorlatilag a gazdasági élet minden pontján megkerülhetetlen világhatalommá vált, s igaz ez a videojátékok piacára is. Egy friss jelentés szerint a 2013-as évben Kínában 13 milliárd dolláros forgalmat bonyolított le a piac.

Bővebben
2013
jan
29
Hír

Eltörölhetik a konzolok tilalmát Kínában

0

Óriási piaci lehetőség előtt állnak a konzolgyártók, amennyiben valóban megszűnik Kínában a játékkonzolok tilalma, és beléphetnek erre a milliárdos piacra. A China Daily adta hírül, hogy hamarosan vége lehet az embargónak, és a kommunista ország határai megnyílnak.

Bővebben
2012
dec
18
Hír

Kína ráharapott az iPhone 5-re

0

Rendkívüli népszerűségnek örvend Kínában a három napja megjelent iPhone 5 készülék, már eddig több mint kétmillió darabot értékesítettek az országban. Az Apple is csodálkozva áll a készülék hatalmas sikere előtt.

Bővebben