Kinect | Konzol Center
2018
jan
4
Hír

A Microsoft teljesen kinyírta a Kinectet

0

Néhány hónappal ezelőtt döntött úgy a Microsoft, hogy a Kinect gyártását befejezi, és meglévő készleteit kifuttatva szenderíti jobb létre a kiegészítőt. Most a halottba belerúgott még egyet. 

Bővebben
2017
okt
25
Hír

Leáll a Kinect gyártása

0

A Microsoft bejelentette, hogy leállítja a Kinect sorozatgyártását, és már csak a kereskedőknél lévő készletet lehet majd megvásárolni, újabbakat már sehol a világon nem szállít a redmondi cég. 

Bővebben
2015
okt
29
Hír

A Microsoft csökkenti a Kinect árát

A Microsoft vékonyabb árcédulával akarja a Kinectet még szerethetőbbé tenni az Xbox One mellé, ugyanis jelentősen csökkenti annak árát. Az akció egyelőre időszakos. 

Bővebben
2015
okt
17
HírVideó

Az Xbox One-os többség még mindig használ Kinectet

Sokan zsákutcának, sokan nagy buktának, sokan pedig hasznos dolognak tartják a Kinectet, a Microsoft szerint pedig egyenesen a konzolosok “nagy többsége” még mindig használja a perifériát. 

Bővebben
2014
aug
28
Hír

Októbertől külön is vásárolható a Kinect

A Microsoft októbertől külön is elérhetővé teszi az eredetileg Xbox One mellé csomagolt, később elhagyott Kinectet, azonban az árképzéssel van egy kis baj, ugyanis többe kerül majd, mint amikor a konzol mellé volt csomagolva. 

Bővebben
2013
aug
13
Hír

Kinect nélkül is működik az Xbox One

0

Úgy tűnik, hogy a Microsoft egy újabb, szigorú Xbox One-korlátozást eliminált: a korábbi tervekkel ellentétben az Xbox One akkor is működni fog, ha nincs csatlakoztatva hozzá a Kinect szenzor.

Bővebben
2013
Júl
11
Hír

Kinect támogatással érkezik a Battlefield 4

0

A cím alapján senki ne gondoljon arra, hogy a jelenlegi Kinect-rendszer képességeire támaszkodna a DICE, szó sincs erről. A Battlefield 4 Xbox One verziója esetén azonban a játék kompatibilis lesz a mozgásérzékelős rendszerrel.

Bővebben
2013
jan
25
Hír

Továbbra is fut a Microsoft szekere

0

A Microsoft közzétette az aktuális üzleti év második negyedévének pénzügyi jelentését, melyből kiderül, hogy hiába közeledik a jelenlegi generáció vége, a Microsoft még mindig rengeteg pénzt kaszál az Xbox 360-nal.

Bővebben
2012
aug
24
Hír

Európában nem csökken a Kinect ára

0

Ha még kivártál az Xbox mozgásérzékelős rendszerének, a Kinect-nek a beszerzésével mondván, biztosan csökken majd az ára, akkor ne várj tovább, mert Európában nem fog. Az igazán rossz hír viszont az, hogy máshol bezzeg igen!

Bővebben
2012
máj
30
Hír

A Microsoft szerint az Xbox 360 a király

0

A Microsoft joggal büszke bejelentést tett az immáron hetedik éves Xbox 360 konzoljával, és az ahhoz képest még jócskán fiatal Kinect mozgásérzékelős rendszerrel kapcsolatban. A számokból kiderül, hogy a jelenlegi konzolgeneráció legmenőbbje az X360.

Bővebben
2012
jan
18
HírVideó

Mass Effect 3 – Kinect trailer

0

Új előzetes érkezett a Mass Effect 3-ból, melyben a Kinect vezérlés előnyeit demonstrálják. Előzetesen annyit megjegyeznénk, angol nyelvtudás szükséges. Nem csak a videóhoz.

Bővebben
2011
dec
28
Hír

Kinect nélkül megy a 250GB Xbox 360 Japánba

0

A szigetország lakóinak eddig két választásuk volt, ha arra adták a fejüket, hogy a Microsoft konzolját vásárolják meg, mostantól azonban kapnak egy harmadik verziót is. A bökkenő csak az, hogy őket jobban érdekli a PS Vita vagy a 3DS.

Bővebben
2011
nov
30
Hír

Fekete Péntek – közel 1 millió Xbox 360 kelt el

0

Európai ember számára a Black Friday, azaz a Fekete Péntek kifejezés semmit nem jelent, az Egyesült Államokban ilyenkor mindenki megőrül, s hatalmas a vásárlókedv.

Bővebben
2011
nov
28
HírPletyka

Kinect 2 – már pletykálnak róla

0

Novemberben volt egyéves a Microsoft mozgásérzékelős rendszere, s bár fogy, mint a cukor, a hardcore gémerek szidják, nem is kicsit. Ilyen lehet a Kinect 2.

Bővebben