Kingdom Come: Deliverance | Konzol Center
2019
Már
29
HírVideó

Érkezik a Kingdom Come: Deliverance Royal Edition

0

A tavaly megjelent Kingdom Come: Deliverance máris kap egy definitív kiadást, Royal Edition címmel, mely az alapjáték mellett az összes eddig megjelent DLC-t is tartalmazza majd.

Bővebben
2018
Sze
4
HírVideó

Új kiegészítőket kap a Kingdom Come: Deliverance

0

Ősszel két új DLC-t is kap a Warhorse Studios játéka, a Kingdome Come: Deliverance. Az egyik ingyenes lesz, egy lovagi tornával, a másik pedig fizetős, amiben kerítőként kell majd helytállnia a főhősnek. 

Bővebben
2018
Júl
7
HírVideó

Tölthető a Kingdom Come új bővítménye

0

Napvilágot látott a Kingdom Come: Deliverance új DLC-je, a From the Ashes, melyben a főhős saját települést hozhat létre a saját szájíze szerint. A bővítmény szépen integrálódik a játékba, a részletek az előzetesen. 

Bővebben
2018
Már
31
HírVideó

Húsvéti frissítést kapott a Kingdom Come

0

Nem mondható el, hogy sima rajtott fogott volna a Kingdome Come: Deliverance, és bár a játék nagyon sikeres, rengeteg javítani való akad még mindig benne. A húsvéti frissítés azonban egyebeket is hoz. 

Bővebben
2018
feb
23
Hír

Újabb mérföldkövet ért el a Kingdom Come

0

A Kingdom Come: Deliverance újabb, lélektani mérföldkövet ért el: megvan ugyanis az egymilliomodik kópia a játék megjelenése óta. Ez igazán remek eredmény egy közösségi finanszírozásos címtől. 

Bővebben
2018
feb
17
Hír

Félmillióval nyitott a Kingdom Come: Deliverance

0

Nagyon jó rajtott fogott a középkori Csehországban játszódó Kingdom Come: Deliverance, a játékból két nap alatt 500 ezret adtak már el. A címmel azonban rengeteg technikai probléma akad. 

Bővebben
2018
feb
10
Hír

Kingdom Come – az elsőnapos frissítés akkora, mint maga a játék

0

A Kingdom Come: Deliverance február 23-án kerül az üzletekbe, a digitális előrendelők azonban már tölthetik az elsőnapos frissítést, mely akkora, mint a játéka maga. Igen, nem elírás.

Bővebben
2018
jan
27
HírVideó

Masszív előzetesen a Kingdom Come

0

Egy negyedórás előzetessel jelentkezik a Kingdom Come: Deliverance, melyben a játékos egy napját kísérhetjük végig. Végleges verzió február 13-án, Xbox One, PS4 és PC platformokra. 

Bővebben
2018
jan
12
HírVideó

Újabb sztoritrailert kapott a Kingdom Come

0

Február egyik legnagyobb megjelenése lesz a Kingdom Come: Deliverance, mely egy újabb sztorielőzetest kapott. A szerepjáték-szimulátor a középkorba kalauzolja a játékost, és egyedi játékélményt ígér. 

Bővebben
2017
dec
22
HírVideó

Kingdom Come – a sietségnek ára van

0

Vaskos gameplay felvétel érkezett a Kingdom Come: Deliverance-ből, melyen egy magyar banda táborát kell felderítenie a főhősnek. Megoldás többféle is van, de a sietségért nagy árat lehet fizetni. 

Bővebben
2017
nov
17
HírVideó

Kingdom Come – a jó, a rossz és a lopakodós

0

A Warhorse Studios egy friss videóan mutatja be, hányféleképpen is lehet megcsinálni egy küldetést a Kingdom Come: Deliverance-ben. Lopakodhatsz, harcolhatsz de ki is dumálhatod magad. 

Bővebben
2017
aug
24
gamescomHírVideó

GC 2017: Kingdom Come: Deliverance játékmenet

0

Lassan a finisbe fordul a Kingdom Come: Deliverance fejlesztése, s a kölni expón így már játszható is volt a Warhorse játéka. Az IGN kipórbálta, és videóra is került mindaz, amit csináltak. 

Bővebben
2017
aug
19
gamescomHírVideó

GC 2017: Sztorielőzetesen a Kingdom Come

0

A Warhorse Studios új előzetessel hangol a jövő heti gamescom-ra, melyben középkori szerepjátékuk történetébe avatnak be. A Kingdom Come: Deliverance fantasy-mentes középkori anyag lesz. 

Bővebben
2017
Júl
27
HírVideó

Filmes előzetest kapott a Kingdom Come: Deliverance

0

A Warhorse egy érdekes előzetest készített a Kingdom Come: Deliverance-hez, melyben szüleik halálát akarják megbosszulni a játékosok. A játék 2018. február 13-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Bővebben