Kingdom Hearts 3 | Konzol Center
2020
jan
25
HírVideó

Megjelent a Kingdom Hearts 3 legújabb DLC-je

0

Ha valaki ismét elő akarja venni a Kingdom Hearts 3-at, akkor most remek alkalom erre a játék ReMind címmel megjelent DLC-je, ami már nyüstölhető PS4-en. Xbox-ra majd a hónap végén érkezik, itt az előzetes.

Bővebben
2019
feb
5
Hír

Ötmillióval rajtolt a Kingdom Hearts 3

0

Remek rajtot fogott ki a Kingdom Hearts 3, derült ki a Square Enix Twitter-üzenetéből, ugyanis a játék január végi megjelenése óta ötmillió példányban fogyott világszerte.

Bővebben
2019
feb
3
Hír

600 ezer felett jár a Kingdom Hearts 3 Japánban

0

Mit sem ártott a bőven tíz év feletti várakozás a Kingdom Hearts harmadik epizódjára, Japánban ugyanis a játék atomgyorsan fogyott az üzletek polcairól az első héten. 

Bővebben
2019
jan
26

Miről is szól a Kingdom Hearts 3

0

Ha kérdőjel volt számodra, hogy miről is szól a Kingdom Hearts 3, akkor a legújabb videóban a Square Enix elmagyarázza. Lesz szó minijátékokról, világokról és a harcrendszerről is. 

Bővebben
2019
jan
2
HírVideó

Veszettül jól néz ki a Kingdom Hearts 3 új trailere

0

A rajongók tíz éve várják már a Kingdom Hearts harmadik epizódját, ami januárban a boltok polcain landol. A legfrissebb előzetes betekintést enged a játék univerzumaiba, és veszett jól néz ki! 

Bővebben
2018
dec
25
Hír

Kingdom Hearts 3 PS4 Pro-csomagot dob piacra a Sony

0

Ha már be vagy sózva a hamarosan érkező Kingdom Hearts 3-tól, akkor egy jó hírünk van számodra, a Sony ugyanis egy PS4 Pro-csomagot szentel a játéknak, mely a megjelenés napjától lesz kapható. 

Bővebben
2018
dec
19
HírVideó

Új előzetest kapott a Kingdom Hearts 3

0

A Square Enix egy új, polírozott előzetest lőtt fel az éterbe a Kingdom Hearts 3-ból. Már nincs messze a január végi megjelenés, de addig is óvatosan a trailerrel, ugyanis az spoilereket tartalmaz(hat). 

Bővebben
2018
dec
10
HírVideó

Nyilvános lett a Kingdom Hearts 3 intrója

0

A játék hivatalos YouTube-csatornájára felkerült a Kingdom Hearts 3 intrója, melyet most mindenki végignézhet annak teljes terjedelmében. A játék január 29-én érkezik PS4-re és Xbox One-ra. 

Bővebben