Kingdoms of Amalur: Reckoning | Konzol Center
2012
máj
24
Hír

20 millió dollárt ér az Amalur franchise

0

Továbbra sem stabilizálódott a 38 Studios helyzete, a Kingdoms of Amalur: Reckoning RPG-t fejlesztő amerikai csapat hiába kezdte meg az állam által folyósított kölcsön törlesztését, lehet, hogy kénytelen lesz eladni az Amalur franchise-t.

Bővebben
2012
máj
18
Hír

Fizetésképtelen a Kingdoms of Amalur fejlesztője

0

Úgy tűnik, komoly bajban van a Kingdoms of Amalur: Reckoning fejlesztője, a 38 Studios, egy forrás szerint már képtelen az alkalmazottak bérét kifizetni. A bajt egy kölcsön okozta, melyet a stúdiót alapító cégnek kellene visszafizetniük.

Bővebben
2012
ápr
14
HírVideó

Előzetesen a Kingdoms of Amalur új DLC-je

0

A jövő hét folyamán újabb expanzió érkezik a Kingdoms of Amalur: Reckoning játékhoz, mely a Teeth of Naros címet kapta a keresztségben, s melyben az óriások földjére látogathatsz el. Íme az előzetes.

Bővebben
2012
Már
19
HírVideó

Videón a Kingdoms of Amalur: Reckoning – The Legend of Dead Kel DLC

0

A februárban megjelent Kingdoms of Amalur: Reckoning holnap kapja meg az első nagy DLC-jét, mely a The Legend of Dead Kel nevet kapta a keresztségben. Ha valakinek szűkös volt eddig a játéktér, most kedvére kalandozhat tovább.

Bővebben
2012
feb
9
Teszt

Kingdoms of Amalur: Reckoning teszt

0

2012-ben nem lehet okunk panaszra az RPG felhozatalt illetően, melynek első inkarnációja az Electronic Arts gondozásában megjelenő Kingdoms of Amalur: Reckoning. Nem csupán nagyszabású játékról van szó, hanem nagy nevek is forognak körülötte.

Bővebben
2012
jan
29
Hír

Kingdoms of Amalur – mégsem kell online pass

0

Tegnap írtunk arról, kissé paprikásan, hogy a Kingdoms of Amalur: Reckoning lesz az első olyan kizárólag single player játék, melyhez online pass kell, hét küldetést kizárólag csak ezzel lehet végigjátszani. Most kiderült, ez félreértés.

Bővebben
2012
jan
28
HírVideó

Kingdoms of Amalur: Reckoning – online pass kell hozzá

0

Hölgyek-urak, az online pass-ok új korszaka jött el, mondhatjuk úgy is, hogy a pofátlanság egy újabb állomása. Azt már megszoktuk, hogy bizonyos játékok multiplayer részéhez online pass kell, na de hogy már az egyjátékos módhoz is!?

Bővebben
2012
jan
13
HírVideó

A Mass Effect 3 és a Kingdoms of Amalur demó kapcsolata

0

Az Electronic Arts érdekes módon próbálja a rajongókat két játékának megnyerni azzal, hogy a demók végigjátszása esetén plusz tartalmat nyit majd meg a teljes verziós játékban.

Bővebben
2011
dec
30
Hír

2012 – az RPG-k éve

0

Az elmúlt néhány hónap 2011 legjobb játékait hozta el, az Uncharted-tól a Skyrimig, s szinte minden műfajból akadt egy-egy átlagon felüli darab. 2012-re előretekintve egy dolog biztos: ez lesz minden idők talán legjobb éve az RPG rajongók számára.

Bővebben