kontroller | Konzol Center
2018
máj
15
Hír

Xbox-kontroller készül fogyatékkal élőknek

0

Nemes húzásra készül a Microsoft: a fogyatékkal élők részére speciális kontrollert készít az Xbox One-hoz. A kiegészítőt nagy valószínűséggel az E3-on leplezik majd le a redmondiak. 

Bővebben
2017
Sze
3
Hír

Jönnek az áttetsző PS4-kontrollerek

0

Októbertől új kontrollercsaládot forgalmaz a Sony a PlayStation 4 mellé, mely három színben lesz kapható, s áttetsző dizájnt kap. Az új fogat csak Európában lesz megvásárolható. 

Bővebben
2017
aug
27
Hír

Horror áron jön az új Xbox One-kontroller

0

A Razer új Xbox One-kontrollert jelentett be, mely számos előnyös tulajdonsága ellenére sem éri meg azt az árat, amit a gyártó kitalált az új modellhez. Gyakorlatilag hülye az, aki ilyet vesz. 

Bővebben
2014
jan
15
GalériaHír

Speciális Xbox One-kontrollert kap a Titanfall

0

Limitált példányszámú, speciális kiegészítőt kap az idén megejelnő Titanfall: az Xbox One konzol mellé a játék témájához passzoló vezérlőt dob piacra a Microsoft, igaz, meg is kéri majd  az árát, bár pontos árcédulát még nem jelentettek be hozzá.

Bővebben
2013
Júl
7
HírVideó

Ezt tudja a PlayStation 4 kontrollere

0

A játékélményt bármelyik konzolnál alapvetően befolyásolja az, hogy mennyire kényelmes és funkcionális az adott kontroller, így ez nem lesz másképp a PlayStation 4 esetében. A CVG közelebbről vette kezelésbe az új távirányítót, s ezt fel is vették.

Bővebben
2013
Júl
3
Hír

Aranyszínű Xbox 360-kontroller érkezik augusztusban

0

Ha nem éred be akármivel a kezedben, s az aranyfogad mellé úgy gondolod, hogy ez stílusos lesz: a Microsoft augusztusban dobja piacra az új, aranyszínű Xbox 360-kontrollert.

Bővebben
2012
ápr
3
Hír

Krómozott Xbox 360 kontrollerek érkeznek

0

A Microsoft bejelentette, hogy új, limitált példányszámú Xbox 360 kontrollereket dobnak piacra,  s bár a sorozat a Chrome névre hallgat, nincs köze az azonos nevű böngészőhöz. Krómozott külső, átgondolt D-pad, májustól kapható.

Bővebben