Konzol Center | Konzol Center
2013
Már
1
Hír

Oldalunk hírszerkesztőket keres!

A videojátékok frontján izgalmas évnek nézünk elébe, idén jelennek meg vélhetően a következő generációs konzolok is. A felhozatal bővül, jobbnál-jobb játékot jelennek meg, s mindez szorgos kezekért kiált! Ha szeretnél részese lenni mindennek, csatlakozz!

Bővebben
2012
Sze
4
Hír

Új funkció a Konzol Centeren

0

Mondhatnánk, szolgálati közlemény következik. Az elmúlt időszakban hozzánk érkezett visszajelzéseket figyelembe véve kisebb módosítás történt az oldalon, melynek köszönhetően mostantól mindenki elmondhatja véleményét adott hírrel kapcsolatban.

Bővebben
2012
Sze
4
Hír

Nyerd meg a három játék egyikét!

0

Beköszöntött az ősz, lassan érkeznek a jobbnál jobb játékok, s ebből az alkalomból egy nyereményjátékot szervezünk, melyen megnyerheted a három teljes verziós játék egyikét, s ezért még csak megizzadnod sem kell! Csekkold a részleteket!

Bővebben
2011
dec
24
Hír

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

0

A karácsonyfát már vélhetően mindenki feldíszítette, rotyog a halászlé, a töltött káposzta, gyöngyözik a húsleves, és sül a bejgli is. December huszonnegyedike van, kezdődik a karácsony.

Bővebben
2011
dec
23
Hír

Megújult a Konzol Center!

0

Ugyan kicsit korábban, mint ígértünk, de bizonyára Te is látod, hogy teljesen megújult a Konzol Center weboldala. Rengeteg munka, energia és idő fekszik benne, reméljük, mindenkinek tetszeni fog!

Bővebben
2011
okt
22
Hír

Battlefield 3 nyereményjáték

0

Ha Te is egyike vagy azon se szeri se száma játékosoknak, akik tűkön ülve várják a Battlefield 3 megjelenését, jó hírünk van: a megjelenés napján megnyerheted tőlünk.

Bővebben