kooperatív mód | Konzol Center
2012
aug
2
HírVideó

Far Cry 3 co-op demó

0

Az Ubisoft közzétette a fejlesztői kommentárral megspékelt E3-as co-op demót a Far Cry 3-ból, mely mellé hasznos információkat mellékeltek a karakterekről és a történetről is.

Bővebben
2012
Júl
26
Hír

Lehet még co-op mód a Darksiders sorozatban

0

Bár korábban a Vigil Games explicite nem reklámozta, hogy kimarad a kooperatív játékmód a Darksiders II-ből, tudni lehetett, hisz egy árva szót nem szóltak, s egyetlen előzetest sem készítettek róla. A jövőben viszont lehet még rá mód.

Bővebben
2012
Júl
13
HírVideó

Assassin’s Creed III – a kooperatív mód

0

Jó nap ez az Assassin’s Creed rajongóknak, ugyanis megerősítést nyert, hogy az ősszel megjelenő harmadik részben lesz kooperatív mód, illetve érkezett egy új gameplay videó is, ráadásul nem is rövid annyira!

Bővebben
2012
feb
1
HírVideó

Shank 2 kooperatív trailer

0

Ha már hülyére unod a Klei Entertainment gondozásában készülő Shank 2 egyjátékos módját, akkor majd szólj egy barátodnak, akivel belekóstolhatsz a játék Survival módjába. Jó mókának ígérkezik, az oldalnézetes akció kecsegtető szórakozás.

Bővebben
2012
jan
4
HírVideó

Syndicate kooperatív trailer

0

Egy klassz kis kooperatív trailer látott napvilágot a Starbreeze-féle Syndicate rebootból, melyből kiderül, hogy kilenc kooperatív küldetést teljesíthetsz barátaiddal, ha már nagyon unnád a kampány módot.

Bővebben
2011
dec
19
HírVideó

The Darkness II – kooperatív bemutatkozás

0

Négy videót is tudunk mutatni a The Darkness II kooperatív módjával kapcsolatban, a Digital Extremes a játék kampány módját ugyanis egy ilyen móddal is megtoldja.

Bővebben
2011
dec
7
HírVideó

The Darkness II – videón a kooperatív mód

0

A Game Informer magazin előzetest közölt a The Darkness II játékból, melyből kiderült, hogy a játék négyfős kooperatív módot is kap, mely a kampány móddal párhuzamosan fut.

Bővebben