L.A. Noire | Konzol Center
2019
aug
14
Hír

PS4-re jöhet az L.A. Noire: The VR Case

0

PEGI-besorolást kapott az L.A Noire: The VR Case PlayStation 4-re, így szinte biztos, hogy a Sony konzoljára is ellátogat a PC-re már korábban megjelent virtuális szösszenet. Hivatalos bejelentés egyelőre nincs.

Bővebben
2017
nov
11
HírVideó

Így fest az L.A. Noire Nintendo Switch-en

0

Jövő héten rajtol a felújított L.A. Noire nagykonzolokon és Nintendo Switchen, ezúttal az utóbbiba nézhetünk bele. A kihallgatás kisség megváltozott: a Good Cop, Bad Cop és Accuse lett a Lie, Truth és Doubt válaszokból. 

Bővebben
2017
okt
28
HírVideó

4K-ban tündököl az L.A. Noire

0

November 14-érkezik az L.A. Noire felújított változata, mely sima konzolokon natív 1080p-ben fut majd, Xbox One X-en és PS4 Pro-n pedig 4K-ban. Most ebben a minőségben nézheted meg az előzetest. 

Bővebben
2017
Sze
9
Hír

Négy felújított változatot kap az L.A. Noire

0

A 2011-ben megjelent L.A Noire a maga nemében egy kiváló játék volt, s a Rockstar most elérkezettnek látta az időt, hogy leporolja a kódot, és vizuálisan feltuningolja a játékot. Négy új változat érkezik. 

Bővebben
2017
jún
25
HírPletyka

Felújított változatot kaphat az L.A. Noire

0

Évek óta nem lehet hallani semmit a Team Bondi-féle L.A. Noire-ról, azonban most a Rockstar-híreket ügyeletesen szállító Yan2295 Twitteren súgta meg, hogy készülőben lehet a felújított változat. 

Bővebben
2013
feb
5
Videó

L.A. Noire gegparádé

0

Nem túlzás azt mondani, hogy gyakorlatilag párját ritkító videót tudunk megmutatni nektek, melyen az L.A. Noire készítése közbeni bakikat foglalták egy csokorba. Videojátékok esetében ilyet még nem láttunk.

Bővebben
2012
feb
14
Hír

Lehetséges az L.A. Noire folytatása

0

Nagy várakozás előzte meg részünkről is a tavaly májusban megjelent L.A. Noire érkezését, azonban a végeredmény nem szólt akkorát, mint amekkorát vártuk. Mondhatni, a játék kicsit csalódás volt. Nincs veszve minden azonban, lehetséges a folytatás.

Bővebben
2012
jan
12
Hír

UK Charts: a legnagyobb példányszámban eladott játékok 2011-ben

0

2011-ben a Call of Duty: Modern Warfare 3 volt az Egyesült Királyság legjobban fogyó címe, a UKIE által ma közzétett kimutatás szerint.

Bővebben
2012
jan
1
Hír

Ma még akciósan vásárolhatsz Steamen

0

Nem is indulhatna jobban az új év, mint egy kis játékvásárlással, pláne, ha az árcédula is sokkal kedvezőbb, mint általában. A Steam Holiday Sale tizenharmadik napján még mindig hatalmas kedvezmények várnak!

Bővebben
2011
dec
28
Hír

Akikben nagyot csalódtunk – 2011

0

Ugyan még pár nap hátra van a 2011-es évből, azonban játék már biztosan nem jelenik meg. Így nyugodt szívvel készíthetünk számadást arról, hogy mely játékokban csalódtunk leginkább idén.  A lista fájdalmas.

Bővebben
2011
dec
25
Hír

Szex a játékokban 2011

0

Amikor a szexualitás szóba kerül, a társalgás vagy eufemizmusba torkollik, vagy pedig az egyik szélsőséges változatába, a pornográfiába. Van azonban egy olyan, abszolút szerethető vetülete is, ami a videojátékokban jelenik meg.

Bővebben
2011
dec
19
Hír

PSN-re érkezik az L.A. Noire

0

Szerettél volna mindig is játszani az L.A. Noire-ral, de lusta voltál elmenni az üzletig? Szerencséd van, ugyanis érkezik PlayStation Networkre a játék. Még a héten.

Bővebben
2011
nov
28
HírPletyka

Az L.A. Noire rendezője új játékon dolgozik

0

A Kennedy Miller Mitchel Interactive (KMM) készítheti el az L.A. Noire készítőjének, Brendan McNamara új játékát, mely Sanghajban játszódik. Konkrétumok még nem igazán vannak.

Bővebben
2011
okt
30
Hír

NPD: a legjobban fogyó játékok 2011-ben

0

Lassan közeledünk az év vége felé, de vajon elgondolkodtál már azon, hogy melyik játék kelt el idén a legnagyobb példányszámban? Lehet tippelni, de úgy sem találod ki.

Bővebben