launch trailer | Konzol Center
2014
nov
7
HírVideó

Befutott az Assassin’s Creed Unity launch trailer

November 13-án jelenik meg az idei egyik Assassin’s Creed-játék, a Unity, s az Ubisoft elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa a játék utolsó előzetesét, a launch trailert. Sok újdonság nem lesz rajta, szinte mindent láttunk már korábban belőle.

Bővebben
2014
Sze
12
HírVideó

Forza Horizon 2 launch trailer

Ugyan a Forza Horizon 2 csak három hét múlva debütál, a Playground Games játéka mégis megkapta a megjelenés előtti utolsó előzetesét. Egyaránt off-road, illetve utcai versenyek is helyt kaptak benne. 

Bővebben
2014
aug
22
HírVideó

Destiny launch trailer

Bár még szeptember 9. kicsit odébb van, a Bungie elérkezettnek látta az időt arra, hogy közzétegye a Destiny launch trailerét. A játék PS4, PS3, Xbox One és Xbox 360 platformokra egyszerre jelenik meg világszerte. 

Bővebben
2013
ápr
23
HírVideó

Dead Island: Riptide launch trailer

0

Ma jelent meg a tengerentúlon a Techland által készített Dead Island: Riptide, s bár nálunk péntekig várni kell, hogy a zombis cucc a boltok polcaira kerüljön, a megjelenés alkalmából máris itt a launch trailer.

Bővebben
2012
nov
29
HírVideó

Far Cry 3 launch trailer

0

Holnap kerül kedvenc szoftveresedhez az év egyik meglepetésjátéka, a Far Cry 3, s az Ubisoft nem sajnálta az erőforrásait, amikor az ebből az alkalomból elkészült launch trailert készítette, ugyanis az több, mint tízpercesre sikerült.

Bővebben
2012
jún
1
HírVideó

Max Payne 3 PC launch trailer

0

A június első napja nem csak a nyarat, de Max Payne-t is elhozta a még mindig PC-n játszók számára, ugyanis mai napon jelenik meg számítógépekre a játék harmadik epizódja, melynek konzolos verziójától megremegett a térdünk. Itt a launch trailer.

Bővebben
2012
jan
24
HírVideó

Asura’s Wrath launch trailer

0

Kicsit ugyan korán érkezett, de itt van, az Asura’s Wrath megkapta a maga launch trailerét, egy hónappal a megjelenése előtt. Ha nem tudod eldönteni, hogy kell-e a játék, töltsd le a demót. Én öt percig bírtam.

Bővebben
2011
nov
16
HírVideó

Need for Speed: The Run launch trailer

0

Utolsókat rúgja a vaskos őszi felhozatal, a nagy címek közül két nap múlva debütál a Need for Speed: The Run, mely megkapta utolsó videóját, a launch trailert.

Bővebben
2011
okt
21
HírVideó

Battlefield 3 launch trailer

0

Ez is eljött. A rommá hype-olt, az előrendelési rekordot felállító, a millió dollárokat felemésztő marketingkampányt látott Battlefield 3 megkapta a launch trailerét. Megjelenés 6 nap múlva.

Bővebben
2011
okt
19
HírVideó

Uncharted 3 launch trailer

0

Ilyen közel lenne már november másodika? Igen, ennyire közel, s a Sony és a Naughty Dog bemutatta az Uncharted 3 utolsó kedvcsinálóját, a launch trailert.

Bővebben