Left Behind DLC | Konzol Center
2015
máj
2
Hír

Önállóan lesz futtatható a The Last of Us DLC-je

Vélhetően az, aki már játszani akart a The Last of Us-szal, az már régen megtette, de biztos lesznek olyanok, akik a The Left Behind DLC-be anélkül szeretnének bekukkantani, hogy a teljes játékot megvegyék. 

Bővebben
2014
Már
3
Hír

The Last of Us: Left Behind DLC – a kulisszák mögött

0

A közelmúltban kapott egy másfél órás kisfilmet a The Last of Us, mely a kulisszák mögé engedett betekintést, most pedig a nemrég megjelent sztori-bővítmény, a Left Behind kapott egy hasonló mozgóképet, mely bár rövidebb, azonban nagyon érdekes. 

Bővebben
2014
jan
24
Hír

Nem kap több sztori DLC-t a The Last of Us

0

A február 14.én érkező Left Behind DLC lesz az utolsó kapmpány-expanzió a The Last of Us-hoz, jelentette be a Naughty Dog. A jövőben már csak a többjátékos módhoz várhatók kiegészyítések.

Bővebben
2014
jan
23
HírVideó

Bővített előzetesen a The Last of Us: Left Behind

0

Február 14-én érkezik a PS3-exkluzív The Last of Us első sztori-DLC-je, a Left Behind, mely most megkapta a közel háromperces bővített előzetesét. Az expanzió 15 dollárba fáj majd, és előzménye lesz a fő cselekménynek.

Bővebben
2014
jan
15
Hír

Februárban jöhet a The Last of Us DLC

0

A Sony hivatalosan még nem tudatta senkivel, hogy mikor is teszi elérhetővé a The Last of Us első sztori DLC-jét, a Left Behind-ot, azonban a PlayStation Store-ban már felbukkant egy dátum.

Bővebben
2014
jan
14
HírVideó

Ízelítő a The Last of Us sztori-DLC-jéből

0

Hamarosan letölthetővé válik a The Last of Us első, a kampány módot kiegészítő DLC-je, a Left Behind, melyben Ellie és mentora, Riley kapja a főszerepet egy bentlakásos iskolában. A bővítményért 15 dollárt kell fizetni, itt egy kedvcsináló.

Bővebben