legjobb iPad játékok | Konzol Center
2012
nov
17
Hír

Legjobb iPad játékok – 2012. október

0

Se szeri, se száma az App Store-ban található játékoknak és alkalmazásoknak, s ha valaki néhány kellemes órát szeretne eltölteni a legjobb iPad játékokkal, akkor nem feltétlenül tudja, hova is nyúljon. Ebben nyújtunk segítséget a legjobb játékok összeállítással.

Bővebben
2012
Júl
22
Hír

Legjobb iPad játékok és alkalmazások [07.20]

0

A Gameloft neve által fémjelzett The Dark Knight Rises a megjelenése hetében erős rajtot vett, s meg sem állt az App Store harmadik legnépszerűbb fizetős játéka címig, amit csak a két Disney játék, a Where’s My Perry? és Where’s My Water? előzött meg.

Bővebben
2012
Júl
14
Hír

Legjobb iPad játékok és alkalmazások [07.13.]

0

Megjelenése hetében rögtön a legnépszerűbb fizetős játék lett az App Store-ban az Amazing Alex HD, mely gyakorlatilag a korábbi listavezető játékokat szépen egy hellyel lejjebb tolta. Az alkalmazás nem olcsó, mégis fogy, mint a cukor.

Bővebben
2012
Júl
8
Hír

Legjobb iPad játékok és alkalmazások [07.06.]

0

A legutóbbi héten az App Store forgalmára legnagyobb hatással az Electronic Arts-féle árcsökkentés volt, így lehet, hogy a tíz legnépszerűbb alkalmazás között számos EA-játék található. Az Angry Birds Space HD már csak a hetedik.

Bővebben
2012
jún
25
Hír

Legjobb iPad játékok és alkalmazások [06.22.]

0

A múlt héten a Gameloft új játéka, az Asphalt 7: Heat került a legnépszerűbb iPad játékok trónjára, ami egyúttal azt is jelenti, hogy az azt megelőző héten elsőként debütált Temple Run: Brave csak a második helyet szerezte meg.

Bővebben
2012
jún
16
Hír

Legjobb iPad játékok és alkalmazások [06.15.]

0

A Disney gondozásában megjelent Temple Run: Brave került a fizetős iPad alkalmazások élére az elmúlt héten, a menekülős játékra voltak a legtöbben kíváncsiak az App Store-ban. Az Angry Birds Space HD ezen a héten csak a harmadik helyre volt jó.

Bővebben
2012
jún
2
Hír

Legjobb iPad játékok és alkalmazások [05.31.]

0

A legjobb fizetős iPad játékok és alkalmazások legfrissebb listáján az Angry Birds Space HD visszaszerezte jogos első helyezését, s a Fruit Ninja HD pedig visszatért a legjobb tíz alkalmazás közé, a harmadik helyen zárta a hetet.

Bővebben
2012
máj
26
Hír

Legjobb iPad játékok és alkalmazások [05.24.]

0

Ezen a héten a legjobb iPad fizetős alkalmazások között igazi nagyágyúkat találunk, olyannyira, hogy az első tíz helyezett közé két Grand Theft Auto játék is befért, bár az egyik köszönheti népszerűségét az árcsökkenésnek.

Bővebben
2012
máj
20
Hír

Legjobb iPad játékok és alkalmazások [05.18]

0

Ismét újabb első helyezettet köszönthetünk a legjobb iPad alkalmazások és játékok tízes listáján, derült ki az Apple App Store statisztikájából. Az Angry Birds kicsit háttérbe szorult az elmúlt héten, de csak egészen kicsit.

Bővebben
2012
máj
12
Hír

Legjobb iPad játékok és alkalmazások [05.11.]

0

Az iOS játékok és alkalmazások piaca sokkal volatilisebb, mint a konzoljátékoké, s itt bizony hétről-hétre átrendeződik a legjobbak mezőnye, s csak néhány igazi sikercím tudja magát tartani huzamosabb ideig. Ezen a héten ismét a mérges madarak a trónon.

Bővebben
2012
máj
8
Hír

Legjobb iPad játékok és alkalmazások [05.04.]

0

A Defiant Development Ski Safari-ja sikerre vitte a Rovio mérges madarai ellen folytatott ostromot, s az elmúlt héten az AppStore-ban a legsikeresebb fizetős iPad alkalmazássá lépett elő. Ez nem kis teljesítmény, a Rovio-t lenyomni sosem az.

Bővebben
2012
ápr
29
Hír

Legjobb iPad játékok és alkalmazások [04.29.]

0

Új “rovattal” jelentkezünk mostantól virtuális hasábjainkon: az Apple iPad-jének világhódító sikerein felbuzdulva hétről-hétre összeszedjük, hogy melyik fizetős és ingyenes játékok teljesítettek a legjobban az AppStore-ban a táblagépre. Kezdjük a mustrát!

Bővebben