legjobb játék | Konzol Center
2014
jan
17
Hír

A GTA V fogyott a legjobban tavaly Amerikában

0

Az NPD nyilvánosságra hozta, hogy 2013-ban melyek voltak a legjobban fogyó játékok az Egyesült Államokban. Ahogyan azt sejteni lehetett, a Grand Theft Auto V került a lista élére, szorosan mögötte a legújabb Call of Duty.

Bővebben
2014
jan
4
Hír

A legjobb játékok 2014-ben

0

Bár a tavalyi évet vegyes szájízzel zártuk, maradtak kellemes emlékek a 2013-as esztendőről. Az idei év is tartogat számos meglepetést, s készítettünk egy összeállítást, mely bemutatja a 2014-es év legjobb játékait, amiket mi a legjobban várunk.

Bővebben
2014
jan
3
Hír

A GTA V-tel szórakozott a brit tavaly

0

Az Egyesült Királyságban tavaly a Grand Theft Auto V volt a legkeresettebb szórakoztatóipari termék, olyannyira, hogy még a legújabb James Bond-film DVD változatából is kevesebb fogyott, mint a játékból.

Bővebben
2013
Sze
18
Hír

A GTA V minden idők legjobb játéka

0

A Grand Theft Auto V lett minden idők legjobb játéka, a Metacritic legfrissebb adatai alapján. Az értékeléseket összegyűjtő weboldal szerint a játék olyan eredményt ért el, amit még soha semmilyen játék. Kivéve a Grand Theft Auto IV.

Bővebben
2013
Már
15
Hír

NPD: Rossz hónapon van túl az amerikai játékpiac

0

Nem lesz büszke az amerikai játékpiac a februári teljesítményére, mely, bár több nagy cím is megjelent, jelentős visszaesést produkált a korábbi hónapokkal szemben. A legnépszerűbb játék a Dead Space 3 volt.

Bővebben
2012
dec
27
GalériaVélemény

A legjobb videojáték-dobozkép 2012-ben

0

Ahogy a játékok egyre inkább a digitális terjesztés útjára lépnek, egyre inkább veszít jelentőségéből az, hogy egy játék egy remek dobozfotóval hívja fel magára a figyelmet. Mi ezzel a trenddel nem értünk egyet, összeszedtük az év legjobbjait.

Bővebben
2012
okt
21
Hír

Magyar játék TOP10 – tovább focizunk

0

Ismét eltelt egy hét, és ismét kaptunk egy görbe tükröt, hogy mivel is játszik a magyar. Sorozatban már harmadik hete a FIFA 13 a sláger, mögötte viszont sorakoznak a meglepő darabok. Olyannyira, hogy a Modern Warfare 3 ismét befért az első tízbe.

Bővebben
2012
Sze
30
Hír

Magyar játék TOP10 – az F1 2012 a pole pozícióban

0

Újabb hét pergett le a homokórán, s mi pedig közzétesszük a legfrissebb játékszoftver-eladási statisztikát kis hazánkból. Megjelenésének köszönhetően az F1 2012 szerezte meg az első rajtkockát a hazai kereskedőknél.

Bővebben
2012
Sze
9
Hír

Magyar játék TOP10 – az MMO-k hete volt

0

Amit vártunk, az bekövetkezett: kissé átrendeződött végre  a játékszoftver eladási statisztika ezen a héten. Ezúttal több meglepetés is akad a MAHASZ listáján, az első az, hogy a Battlefield 3 huppant egy nagyot, éppen csak befért a legjobb tízbe.

Bővebben
2012
Sze
3
Hír

Magyar játék TOP10 – a Battlefield 3 az élen

0

Két eshetőség van: vagy akkora a pangás, hogy a közel egy éve megjelent Battlefield 3 a legnépszerűbb játékszoftver hazánkban, vagy pedig az, hogy a játék annyira jó. Nagy csodák nélkül telt el a hét, a magyar toplistán csak helycserék történtek.

Bővebben
2012
aug
26
Hír

Magyar játék TOP10 – visszatért a Diablo III

0

Augusztus harmadik hetében visszatért a legjobb játékok trónjára a Diablo III, ugyanis a Sleeping Dogs félresikerült megjelenése messze nem volt elegendő arra, hogy a tízes lista első felében végezzen a Square Enix sandbox akciója.

Bővebben
2012
aug
5
Hír

Magyar játék TOP10 – teljes Battlefield uralom

0

Ezen a héten hazánkban a Battlefield totalitárius diktatúrát hirdetett, ugyanis a legjobban fogyó videojátékok tízes listáján négy Battlefield-termék is megtalálható, s az egész bagázst a Battlefield 3 Premium vezeti.

Bővebben
2012
máj
27
Hír

Magyar játék TOP10 – még a Diablo III az élen

0

Megkockáztatom, hogy ez a hét unalmasnak sikeredett, már ami a magyar játékszoftver-eladási statisztikát illeti. Gyakorlatilag semmi különös nem történt, leszámítva egy-két helycserés támadást a legnépszerűbb tíz között.

Bővebben
2012
máj
20
Hír

Magyar játék TOP10 – az ördög maga!

0

Így lesznek elsőkből az utolsók: a múlt heti TERA első hely tiszavirág életűnek bizonyult, ugyanis letaszította a trónjáról az ördög maga, azaz, a Diablo III, de úgy, hogy az utolsó helyig meg sem állt. Lássuk, mi volt a 10 legnépszerűbb játékszoftver hazánkban!

Bővebben