LEGO The Lord of the Rings | Konzol Center
2013
dec
16
HírVideó

Itt az első LEGO The Hobbit előzetes

0

Múlt hét óta játsszák a mozik hazánkban a Hobbit második részét, s jövő tavasszal jelenik meg a mozik LEGO-adaptációja, a LEGO The Hobbit. Most először tekinthetünk bele a játékba.

Bővebben
2012
nov
20
Hír

LEGO The Lord of the Rings teszt

0

A LEGO-sorozat nem kisebb fába vágta a fejszéjét, minthogy olyan művet pécézett ki magának, mellyel nagyon könnyű elhasalni, nevezetesen, a Tolkien-klasszikus Gyűrűk Urát. A tengeren túl már megjelent a játék, s érkeznek szép sorban a tesztek is.

Bővebben
2012
nov
14
Hír

LEGO The Lord of the Rings: teljes verzió helyett demót kaptak a vásárlók

0

Tegnap már egy hatalmas bakiról beszámoltunk, amikor is gyanútlan COD Black Ops 2 vásárlók a játék második lemezén a Mass Effect 2-t kapták meg, mára is jutott egy hasonló: teljes verzió helyett a kipróbálható változatot kapták meg amerikai LEGO LOTR-vásárlók.

Bővebben
2012
nov
6
Hír

Tölthető a LEGO The Lord of the Rings demója

0

A Gyűrűk Ura LEGO változata hamarosan debütál a kedvenc szoftveresednél, s ebből az alkalomból a Traveller’s Tales elérhetővé tette a játék próbaverzióját, közismertebb nevén a demót. Egyelőre azonban csak PC-re tölthető.

Bővebben
2012
nov
1
HírVideó

LEGO The Lord of the Rings megjelenési dátum

0

Az év egyik legbájosabb játéka, a LEGO The Lord of the Rings már elérhető kézikonzolokon, azonban mindeddig nem lehetett tudni, hogy mikortól játszható X360, PS3 és PC platformokon. A Traveller’s Tales most elárulta.

Bővebben
2012
okt
10
HírVideó

Befutott az utolsó LEGO LOTR fejlesztői napló

0

Megérkezett a sorozatban utolsó fejlesztői napló a LEGO The Lord of the Rings-ből, mely az idei év egyik legbájosabb játékának ígérkezik. A játék novemberben kerül az üzletek polcaira, ha addig sietsz, még elolvashatod az egész trilógiát is!

Bővebben
2012
okt
3
HírVideó

LEGO The Lord of the Rings fejlesztői napló

0

Úgy látszik, ma fejlesztői naplós nap van, ezúttal a LEGO The Lord of the Rings-ből futott be egy anyag, melyben a téma a Gyűrűk Szövetségének felemelkedése. A legnagyobb baj, hogy megjelenési dátum egyelőre még nincsen.

Bővebben
2012
Sze
25
HírVideó

LEGO The Lord of the Rings fejlesztői napló

0

Friss és ropogós fejlesztői napló érkezett a továbbra is ismeretlen időpontban megjelenő LEGO The Lord of the Rings játékból, melyen arról beszélnek a fejlesztők, hogyan is varázsolták képernyőre Középföldét.

Bővebben
2012
aug
19
Hír

LEGO The Lord of the Rings: nyolcvanöt játszható karakter lesz

0

A sokadik LEGO-játék jelenik meg októberben, azonban ez valahogy mégis különös lesz, ugyanis a világ egyik legnépszerűbb történetét, a Gyűrűk Urát dolgozza fel a játék. Ami miatt azonban még több figyelem jár neki, hogy nyolcvanöt játszható karakter lesz benne.

Bővebben
2012
aug
13
gamescomHír

GC 2012: LEGO The Lord of the Rings előzetes

0

A Warner Bros. a szerdán kezdődő kölni gamescom kiállítást ünneplendő közzétette a LEGO The Lord of the Rings teljes hosszúságú előzetesét, mely a LEGO-játékok kedvelőinek egészen biztos elnyeri tetszését.

Bővebben
2012
jún
9
HírVideó

Negyedórányi LEGO The Lord of the Rings

0

Bizonyára nagy reményeket fűz a Warner Bros. az ősszel megjelenő LEGO Gyűrűk Ura játékához, mert úton-útfélen mutogatják. Ismét befutott egy újabb gameplay videó az E3-ról, ezúttal negyed órán keresztül nézheted Gandalf-ot és haverjait.

Bővebben
2012
jún
7
E3HírVideó

E3 2012: LEGO Gyűrűk Ura gameplay

0

LEGO játékokban bővelkedik az idei E3, a LEGO Batman 2 és a LEGO City mellett az igazi nagyágyú a LEGO The Lord of the Rings, melyből most egy vaskosabb gameplay videót tudunk megmutatni nektek. Drágaszágaim!

Bővebben
2012
jún
1
HírVideó

LEGO The Lord of the Rings bejelentés

0

A korábbi pletykáknak megfelelően ma bejelentésre került a LEGO Gyűrűk Ura játék, mely a Warner Bros. és a TT Games gondozásában jelenik majd meg. A játék a méltán híressé vált filmtrilógiát követik végig, természetesen nem minden mozzanatát. Videó.

Bővebben