Life is Strange 2 | Konzol Center
2019
nov
30
HírVideó

Jön a Life is Strange 2 évadzárója

0

Jövvő héten befut a Life is Strange 2 befejező, ötödik epizódja, és a felkészülést segítendő most érkezett egy trailer a Daniel és Shawn kalandját lezáró részhez. December 3-tól lesz elérhető, PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Bővebben
2019
aug
20
gamescomHírVideó

GC 2019: Érkezik a Life is Strange 2 következő epizódja

0

Folytatódik a Diaz-testvérek kalandja, immáron a negyedik epizód érkezik az öt részesre tervezett Life is Strange 2-ből. A negyedik porció augusztus 22-től lesz elérhető, így már csak két napot kell rá várni.

Bővebben
2019
ápr
6
HírVideó

Life is Strange 2 – kedvcsináló a harmadik részhez

0

A Square Enix és a Dontnod Entertainment kedvcsinálót készített a Life is Strange 2 harmadik epizódjához, mely májusban érkezik. Mostantól külön-külön is meg lehet vásárolni az egyes epizódokat.

Bővebben
2019
jan
23

Hamarosan jön a Life is Strange 2 második epizódja

0

Tavaly ősz óta bíbelődik a Life is Strange 2 fejlesztője a játék második epizódjával, melyre már nem kell sokáig várni, ugyanis január végén megkapjuk.

Bővebben
2018
dec
19
HírVideó

Megjelenési dátumot kapott a Life is Strange 2 második epizódja

0

A Dontnod Entertainment és a Square Enix elárulta, hogy január 24-én jelenik meg a Life is Strange 2 második epizódja. Daniel és Sean kalandja tovább folytatódik, melyet élőszereplős előzetes hangol fel. 

Bővebben
2018
Sze
22
HírVideó

Launch trailert kapott a Life is Strange 2

0

Jövő héten érkezik a Life is Strange 2, és a Square Enix fellőtte a játék utolsó előzetesét. Teljesen új történettel érkezik a testvárpár, Sean és Daniel Diaz, Chloe-nak és Maxnek végképp búcsút inthetünk. 

Bővebben
2018
jún
23
HírVideó

Hivatalos a Life is Strange 2

0

A Square Enix bejelentette, hogy ősszel dobja piacra a Dontnod nagysikerű játékának folytatását, a Life is Strange 2-t. Az első epizód szeptemberben jelenik meg, és öt részre lehet számítani. 

Bővebben
2017
máj
19
HírVideó

Készül a Life is Strange második évada

0

Remek hír péntek reggelre, hogy a Dontnod Entertainment fejlesztői bejelentették, hogy készülőben van már a Life is Strange második évada. Az első részből 3 millió példány fogyott, jöhet a második. 

Bővebben