Life is Strange: Before the Storm | Konzol Center
2018
Már
7
HírVideó

Elköszön a Life is Strange: Before the Storm

0

A héten búcsút int a Life is Strange: Before the Storm, s ezt szó szerint kell érteni, a játék Farewell címre keresztelt bónuszepizódja az utolsó fejezet a játékban. Ehhez érkezett egy kedvcsináló. 

Bővebben
2017
okt
13
HírVideó

Jövő héten jön a Life is Strange: Before the Storm új epizódja

0

Augusztusban debütált a LiS: Before the Storm az első epizóddal, s jövő héten érkezik a második rész, Brave New World alcímmel. Az október 19-i megjelenés mellé dukál az új előzetes is. 

Bővebben
2017
aug
22
gamescomHírVideó

GC 2017: Life is Strange: Before the Storm launch trailer

0

Napokon belül megjelenik a Life is Strange előzményjátéka, a szintén epizodikusra tervezett Before the Storm, s a játék is tiszteletét tette Kölnben a gamescomon a maga előzetesével. Íme. 

Bővebben
2017
aug
17
HírVideó

LiS: Before the Storm – a Deluxe-verzió

0

A Life is Strange: Before the Storm kap egy gyűjtői változatot, melynek legfőbb érdeme, hogy egy bónuszepizódot tartalmaz, melynek a főszereplője Max lesz. A gyűjtői változat tartalma most megtekinthető egy videón. 

Bővebben
2017
aug
4
HírVideó

Új felvételen a Life is Strange: Before the Storm

0

A Life is Strange: Before the Storm egy vadonat új előzetest kapott, melyen a játék főhőse, Chloe látható. Ő volt az előző részben Max barátnője. A játék első epizódja augusztus 31-én jelenik meg. 

Bővebben
2017
jún
15
E3Hír

E3 2017: Rövid lesz a Life is Strange: Before the Storm

0

Ahogy sejteni lehetett, nem fogunk hetekig játszani a három epizódra tervezett Life is Strange előzményjátékkal. A Deck Nine Games ugyanis ma megerősítette, hogy az egész játék csupán néhány órás kaland lesz. 

Bővebben
2017
jún
14
E3HírVideó

E3 2017: 20 percen át mozog az új Life is Strange

0

A napokban bejelentett Life is Strange spin-off, a Before the Storm kapott egy vaskos gameplay videót. Érdekesség, hogy a játékot ezúttal a Deck Nine Games készíti, nem az eredeti fejlesztők, a DontNod. 

Bővebben
2017
jún
12
E3HírVideó

E3 2017: Life is Strange: Before the Storm bejelentés

0

A pletykák igaznak bizonyultak, és előzményjátékot kap a Life is Strange, Before the Storm alcímmel. Az első epizód augusztusban jelenik meg, Chloe és Rachel szemszögéből láthatjuk majd az eseményeket. 

Bővebben