Life is Strange | Konzol Center
2017
máj
19
HírVideó

Készül a Life is Strange második évada

0

Remek hír péntek reggelre, hogy a Dontnod Entertainment fejlesztői bejelentették, hogy készülőben van már a Life is Strange második évada. Az első részből 3 millió példány fogyott, jöhet a második. 

Bővebben
2015
dec
1
HírVideó

Megmutatja magát a Life is Strange Limited Edition

Múlt hónapban jelentették be, hogy az epizodikus kalandjáték, a Life is Strange dobozos formában is megjelenik Xbox One-ra és PS4-re mely kiadás mind az öt epizódot tartalmazni fogja. Most itt egy videó erről. 

Bővebben
2015
nov
12
Hír

Dobozos formában is megjelenik a Life is Strange

A Square Enix bejelentette, hogy jövő januárban dobozos formban is megjelenik a Life is Strange, a Dontnod Entertainment epizodikus kalandjátéka, ráadásul limitált kiadásban. 

Bővebben
2015
okt
20
HírVideó

Life is Strange – tölthető az évadzáró

Ma vált letölthetővé a Life is Strange első évadjának utolsó epizódja, melyhez természetesen külön beharangozó előzets is készült. Maxnek nem lesznek könnyű percei, izgalmas évadzáró érkezett. 

Bővebben
2015
Júl
23
Hír

Túl az egymillión a Life is Strange

A Dontnod Entertainment epizodikus kalandjátéka, a Life is Strange átlépte az egymilliós mérföldkövet, megjelenése óta ennyi példány fogyott a játékból. A kiadónak dagad a melle a büszkeségtől. 

Bővebben
2015
jún
10
E3HírVideó

E3 2015: Ez történt eddig a Life is Strange-ben

Már három epizódon van túl a Life is Strange, s a végkifejletig már csak kettő van hátra. A közelgő E3 alkalmából a játék kapott egy új mozgóképet, melyen azt foglalják össze, hogy eddig mi is történt a játékban. 

Bővebben
2015
máj
18
HírVideó

Life is Strange – trailert kapott a harmadik rész

Holnap jelentkezik a Life is Strange harmadik epizódja, s ebből az alkalomból meg is érkezett az újabb részt beharangozó trailer. Chaos Theory címmel keressétek a virtuális áruházakban. 

Bővebben
2015
ápr
18
HírVideó

Májusban érkezik a Life is Strange harmadik epizódja

A játék hivatalos Twitter-csatornáján jelentették be, hogy májusban lesz elérhető a Life is Strange harmadik epizódja. Hivatalos megjelenési dátumot később ígérnek.

Bővebben
2015
Már
21
HírVideó

Bemutatkozik a Life is Strange Episode 2

Napokon beül megkapjuk a Life is Strange második epizódját, mely az Out of Time alcímre hallgat, s mellé érkezett egy előzetes is, mely összefoglalja az első rész történéseit, és bevezet a másodikba. 

Bővebben
2015
jan
30
HírVideó

Life is Strange launch trailer

Már elérhető a Dontnod Entertainment legújabb epizodikus kalandjátékának első felvonása, a Life is Strange, így ebből az alkalomból meg tudjuk mutatni a launch trailert. A játék klassz pontokat kapott, jóféle. 

Bővebben
2015
jan
27
HírVideó

Life is Strange – videón az első 20 perc

A Remember Me alkotói által fémjelzett Life is Strange most vastagabb anyagot mutat magából, a mellékelt videón a játék első epizódjának első 20 percét nézheted végig. 

Bővebben
2015
jan
25
HírVideó

Life is Strange – a pillangó hatás

Bizonyára sokan láttátok a Pillangó hatás című filmet. Nos, a DontNod Entertainment új játéka, a Life is Strange is merít belőle, ugyanis a főhősnek lehetősége lesz az időt visszapörgetnie. Videón mutatjuk, hogy is működik ez. 

Bővebben
2015
jan
9
HírVideó

Fejlesztői naplón a Life is Strange

A Dontnod Entertainment egy fejelsztői naplón beszél új IP-jéről, melyet Life is Strange címmel láthatunk majd viszont az üzletek polcain. A Remember Me fejlesztője nagyon lelkes az új címmel kapcsolatban. 

Bővebben
2014
dec
19
HírVideó

Life is Strange megjelenési dátum és trailer

A Remember Me-t jegyző Dontnod Entertainment bejelentette, hogy az augusztusban bemutatott, epizodikus játéka, a Life is Strange első öt része január 30-án jelenik meg, darabjáért 4 fontot kell fizetni. Lesz szezonbérlet is hozzá, egyelőre pedig egy trailer. 

Bővebben