Limbo | Konzol Center
2015
jan
5
Hír

PlayStation 4-re költözik a Limbo

2010-ben platform-exkluzív címként debütált a Limbo, azonban a Playdead sajátos hangulatú játéka azóta már szine minden platformon tiszteletét tette. A PlayStation 4 eddig kimaradt, de már nem sokáig. 

Bővebben
2013
jún
26
Hír

iOS-re költözik a Limbo

0

A dán Playdead bejelentette, hogy a fekete fehér, és egyetlen szónyi szöveget is mellőző játéka, a hatalmas sikert aratott Limbo hamarosan iOS-re költözik. S hogy miért pont most? Olvass tovább a részletekért!

Bővebben
2013
Már
26
Hír

PS Vita-ra költözik a Limbo

0

Az egykoron Xbox-exkluzív, később PlayStation 3-ra és PC-re is megjelent fekete-fehér platformer játék, a Limbo a közeljövőben ellátogat a Sony kézikonzoljára, derült ki az IGN beszámolójából.

Bővebben
2011
nov
10
Hír

Túl az egymillión a Limbo

0

A Playdead puzzle platformer játéka, a Limbo tovább folytatja hódító útját világszerte, a fejlesztők bejelentették, hogy világszerte már több mint egymillió példány kelt el belőle.

Bővebben
2011
jún
30
HírPletykaVideó

PlayStation 3-ra jöhet a Limbo

0

A Limbo az egyik legjobb XBLA játék, amivel valaha játszottam, s bár feladványai időnként az őrületbe kergetnek, garantáltan megéri az árát. Hamarosan a PS3 tulajok is élvezhetik.

Bővebben

Limbo végigjátszás

0

A PlayDead tavaly megjelent fekete-fehér játéka, a Limbo nem olyan ártatlan, mint amilyennek látszik. Idegőrlő feladványok, hátborzongató hangok s félelmetes játékmenet vár arra, aki kipróbálja.

Bővebben