Lionhead Studios | Konzol Center
2016
Már
7
Hír

Nem lesz új Fable, bezárt a Lionhead Studios

0

Ez aztán a váratlan hír: a Microsoft bezárta a Lionhead Studios-t, a csapatot, aki a Fable-sorozat mögött állt. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a javában fejlesztés alatt állt Fable Legends soha nem jelenik meg. 

Bővebben
2014
Már
25
Hír

Molyneaux szerint az indie-korszak nem tart már sokáig

0

Peter Molyneaux, a játékfejlesztési veterán, akinek többek között a Fable-sorozatot köszönhetjük egy, a CVG-nek adott interjújában azt mondta, hogy mindenki élvezze ki az indie-korszakot, mert már nem tart sokáig. 

Bővebben
2013
jún
4
E3HírVideó

E3 2013: Készül a Fable Anniversary

0

A Microsoft bejelentette, hogy kiadja az eredeti Fable felújított változatát Xbox 360-ra Fable Anniversary címen, s a bejelentés mellé látnivalókat is mellékelt a redmondi gárda. Bővebb információk az E3 falain belül várhatók.

Bővebben
2013
ápr
23
Hír

Megvan Peter Molyneux utódja

0

Tavaly márciusban hagyta el a Lionhead kötelékét a stúdió atyja, Peter Molyneux, s mostanra a Microsoft sikerrel megtalálta a karizmatikus vezető utódját. Nem lesz könnyű Molyneux örökségével megbírkóznia.

Bővebben
2012
feb
28
Hír

GDC 2012: Bejelentésre készül a Lionhead

0

A jövő heti Game Developers Conference falain belül vélhetően valami nagy bejelentésre készül a Lionhead, aki a weboldalán egy jövő hét hétfőn lejáró számlálót helyezett el.

Bővebben
2011
jún
22
Hír

Lelépett a Fable technikai igazgatója

0

Simon Carter, a Lionhead Studios társalapítója, a Fable franchise technikai igazgatója elhagyta a Lionhead-et, hogy új stúdiót alapítson testvérével, s digitálisan terjesszen játékokat.

Bővebben
2010
nov
15
Hír

Fable III DLC

0

Az első kiegészítő a Lionhead Studios albioni kalandjához egy hónappal a játék megjelenését követően érkezik. A Fable III első DLC-je, az Understone Quest Pack jövő héten érkezik Xbox Live-on, mely egy vadonatúj helyszínt és természetesen történetet foglal magába.

Bővebben