LittleBigPlanet 2 | Konzol Center
2012
aug
8
Hír

7 millió LittleBigPlanet pályát készítettek a rajongók

0

A Media Molecule a napokban világgá kürtölte, hogy a LittleBigPlanet közösség újabb mérföldkőhöz érkezett: a játékosok 7 millió pályát készítettek és töltöttek fel a szerverekre. Ezzel a PS3-as LittleBigPlanet lett a világ leghosszabb játéka.

Bővebben
2011
Sze
8
Hír

Move támogatást kap a LittleBigPlanet 2

0

Jobb később, mint soha: a Little Big Planet 2 megkapta az 1.06-os frissítését, mellyes finomhangolják a játékot. Ezek közül a legnagyobb változás a Move támogatás lesz.

Bővebben
2011
aug
17
gamescomHírVideó

GC 2011: LittleBigPlanet trailer

0

Nem mai játék, nem is új rész és mégis sokan izgalomba jönnek tőle: a LittleBigPlanet PlayStation Vita-ra készül, mely alkalomból kapott egy GamesCom-os trailert.

Bővebben
2011
jún
20
Hír

Új LittleBigPlanet 2 DLC nyáron

0

A LittleBigPlanet 2 nyáron megjelenő DLC-je már teljes körű Move támogatással érkezik, ezáltal a programban található milliónyi lehetőséget még inkább megsokszorozza.

Bővebben
2011
ápr
15
Hír

4 millió LittleBigPlanet pálya

0

Több mint négy millió, a játékosok által készített pályát osztottak meg a PlayStation 3-as LittleBigPlanet platformer játék rajongói, jelentette be a Sony.

Bővebben

LittleBigPlanet 2 végigjátszás

0

A LittleBigPlanet 2 egy PS 3 exkluzív, platformer játék, melyben gyakorlatilag 2D nézetben kell a pálya egyik végéről a másikra irányítani a főhőst. A játék remek értékeléseket kapott annak januári megjelenése után. Így méltán megérdemel egy végigjátszást.

Bővebben