LittleBigPlanet 3 | Konzol Center
2014
nov
18
Hír

LittleBigPlanet 3 teszt

Ma jelenik meg Észak-Amerikában a LittleBigPlanet 3, s Sackboy kalandjait már górcső alá vették is a kritikusok alaposan. Úgy tánik, hogy annyira nem sikerült jól a visszatérés, mint tervezték. 

Bővebben
2014
nov
15
HírVideó

Fejlesztői naplón a LittleBigPlanet 3

Napokon belül az üzletekben a LittleBigPlanet 3, s a Sony egy fejlesztői naplót tett most közzé, melyen arról beszél, hogy a három új karakter bekerülése a játékba mennyiben változtat annak sokszínűségén, milyen lehetőségek rejlenek benne. 

Bővebben
2014
nov
4
HírVideó

Két traileren a LittleBigPlanet 3

A Sony két friss előzetest tett közzé a PlayStation-exkluzív LittleBigPlanet 3-ból, melyen a játék két karaktere, Oddsock and Swoop mutatja meg magát. A játékban három új karakter lesz megjelenéskor, akik Sackboy segítségére lesznek. 

Bővebben
2014
okt
23
HírVideó

LittleBigPlanet 3 – PS4 vs PS3

Sokszor még nem érezzük, hogy bizony érdemes volt PS3-ról PS4-re váltani, erről próbál most meggyőzni a mellékelt LittleBigPlanet 3 videó is, mely a PS4-es és PS3-as grafikát hasonlítja össze. Megjelenés november 26-án. 

Bővebben
2014
okt
21
HírVideó

LittleBigPlanet 3 – bemutatkozik Toggle

Új előzetessel jelentkezik a PlayStation-exkluzív LittleBigPlanet 3, melyben a játék egyik új karaktere, Toggle mutatkozik be. A PlayStation 4-re és PS3-ra megjelenő játékban több új karakter is lesz. 

Bővebben