Lollipop Chainsaw | Konzol Center
2014
Már
10
Hír

Egymillió fogyott a Lollipop Chainsaw-ból

0

Nem csodálkoznék, ha már nem sokan emlékeznétek a Lollipop Chainsaw-ra, ami még 2012-ben jelent meg a Grashopper Manufacture gondozásában. Ettől független a játék mégis eladott magából egymillió darabot. 

Bővebben
2012
jún
13
HírVideó

Lollipop Chainsaw launch trailer

0

Nos, a Grashopper Manufacture bedobta utolsó Lollipop Chainsaw előzetesét a köztudatba, ezúttal a játék megjelenése alkalmából. Juliett elindul hódító útjára, nem nehéz megjósolni, hogy a játék hatalmas pofára esés lesz.

Bővebben
2012
jún
1
E3HírVideó

E3 2012: Lollipop Chainsaw előzetes

0

Azt, hogy Suda 51 ott lesz-e a jövő heti los angelesi E3 expón, nem tudjuk, de hogy nem teljesen ép játéka, a Lollipop Chainsaw mellbedobással kíván hódítani, az egészen biztos. Befutott a Grashopper Manufacture agymenésének E3-as előzetese.

Bővebben
2012
ápr
21
HírVideó

Lollipop Chainsaw – videón a Starling nővérek

0

Mindeddig azt hittük, hogy Juliet Starling egyedüli leszármazottja annak a zombivadász famíliának, kinek sarjaként gyilkolássza majd halomra a középiskoláját megszálló élőhalottakat. Most kiderült, hogy vannak nővérei is, méghozzá dögösek.

Bővebben
2012
Már
15
HírVideó

Lollipop Chansaw – fókuszban a szinkron

0

Megborulna az összhang, hogy ha a Lollipop Chainsaw bájos főhősének, Juliet-nek nem valami hasonlóan dögös hölgy adná a hangját, biztosak lehetünk abban, hogy a karaktert megszólaltató Tara Strong cseppet sem amatőr.

Bővebben
2012
Már
10
GalériaHír

Pikáns képeken a Lollipop Chainsaw

0

Tiltakozni ugyan nem fogunk ellene, bár nem tűnik túl erős koncepciónak az, amivel Suda 51 és a Grasshopper Manufacture szeretné megnyerni magának a(z) – elsősorban férfi – gémereket: a tesztoszteron szint emelkedésére apellálnak erősen.

Bővebben
2012
Már
6
Hír

GDC 2012: Lollipop Chainsaw megjelenési dátum

0

A Game Developers Conference-re a Warner Bros. magával vitte a júniusban megjelenő Lollipop Chainsaw játékát, s ez alkalomból pontos megjelenési dátumot is kapott Suda 51 következő elborult játéka.

Bővebben
2012
feb
11
GalériaHír

Dögös képeken a Lollipop Chainsaw

0

Lehet, hogy gond van Japánban a tesztoszteron szinttel, ugyanis a Lollipop Chainsaw egy Premium Edition-t kap, mely csak a szigetországban jelenik meg, melyben két dögös cuccal gazdagodnak az X360 és PS3 rajongók. Megmutatjuk.

Bővebben
2012
feb
10
HírVideó

Lollipop Chainsaw – Valentin napi trailer

0

Még négy nap van hátra Valentin napig, s a Grasshopper Manufacture ebből az alkalomból egy friss trailert tett közzé a Lollipop Chainsaw-ból, melyben elsősorban Juliet bájainak hódol, s borzolja a férfi gémerek idegvégződéseit.

Bővebben
2012
jan
13
HírVideó

Lollipop Chainsaw – Swan trailer

0

Friss trailer érkezett a Grasshopper Manufacture cukros-csöpögős zombis játékából, a Lollipop Chainsaw-ból, melyben az egyik ellenség, Swan mutatkozik be. Igazi embergyűlölő, szociopatáról van szó.

Bővebben
2011
aug
28
HírVideó

Lollipop Chainsaw gameplay

0

Egy kamerás gameplay videó szivárgott ki a Penny Arcade Expóról (PAX), melyen Suda 51 cukorízű Lollipop Chainsaw játékát láthatjuk először mozgásban. Életerő nyalóka …

Bővebben
2011
aug
1
Hír

Jövőre érkezik a Lollipop Chainsaw

0

Sikerült kiadót találni Suda 51 és Akira Yamaoka legújabb elmebeteg projektjéhez, a Lollipop Chainsaw-hoz, a Warner Bros. Interactive szállt be a buliba. A megjelenési dátum is körvonalazódik.

Bővebben
2011
Júl
21
Hír

Lollipop Chainsaw bejelentés

0

Még épphogy megjelent, s máris irdatlan nagyot bukott a Shadows of the Damned, Suda51 legújabb projektje máris bejelentésre került. Érkezik a Lollipop Chainsaw.

Bővebben