Lords of the Fallen | Konzol Center
2015
okt
16
HírVideó

Lords of the Fallen Complete Edition bejelentés

A CI Games-féle Lords of the Fallen október végén egybegyúrt kiadást kap, mely az alapjátékon kívül az összes DLC-t is tartalazza. A kiadás egyelőre csak Észak-Amerikában lesz elérhető. 

Bővebben
2015
feb
2
Hír

Csúszik a Lords of the Fallen Ancient Labyrinth DLC

Bár már meg kellett volna, mégsem jelent meg a Lords of the Fallen legújabb DLC-je, az Ancient Labyrinth. Ennek oka az, hogy bizony néhány bug még a bővítmény része, s ezeket ki akarják irtani. 

Bővebben
2014
okt
22
HírVideó

Lords of the Fallen – őszintén a játék problémáiról

Ritkán látunk olyat, amit hamarosan te is láthatsz a mellékelt videón, amikor egy játék fejlesztője egy héttel a produktum megjelenése előtt nyíltan beszél a játék problémáiról, s válaszol a játékos közösség felvetéseire. Célkeresztben a Lords of the Fallen. 

Bővebben
2014
okt
18
HírVideó

Öt órán át mozog a Lords of the Fallen

A CI Games és a játék kiadója, a Namco Bandai közötti partnerségnek köszönhetően most megnézhetjük a Lords of the Fallen első öt óráját, melyet végig kommentál Lobos Jr a játék PC-s verzióját bemutatva. 

Bővebben
2014
Sze
23
HírVideó

Hosszabb felvételen a Lords of the Fallen

A Deck 13 játéka, a Lords of the Fallen végre egy hosszabb felvételen mutatja meg magát, s a fejlesztők azt is elárulták, hogy a játék PS4-en 1080p-ben, míg Xbox One-on 900p-ben fog futni. Ami ennél fontosabb: legyen jó a játék! 

Bővebben
2014
aug
29
HírVideó

Lords of the Fallen – a játék világa

A City Interactive friss előzetesen mutatja be azt, hogy mi is vár arra, aki október 31-én megveszi a Lords of the Fallen című szerepjátékukat. A videós anyagon tehát a játék világa elevenedik meg az orrunk előtt. 

Bővebben
2014
aug
24
HírVideó

Hosszú videón a Lords of the Fallen

Egy terjedelmes, húszpercnyi videóval hallat magáról a City Interactive és a Deck13 együttműködésében készülő Lords of the Fallen. Az RPG ezúttal fejlesztői kommentárokkal mutatkozik be, s lesz benne egy boss-harc is. 

Bővebben
2014
Júl
26
HírVideó

Lords of the Fallen – DLC jár az elsőnapos vétel mellé

0

A CI Games és a Sqaure Enix bejelentette, hogy azok, akik előrendelik a Lords of the Fallen című játékukat, a Day One Edition-t kapják meg, melyben a The Monk’s Decipher DLC lesz ajándékba. Plusz küldik, fegyverek és zenék. 

Bővebben
2014
Júl
24
HírVideó

Lords of the Fallen gameplay trailer

0

A City Interactive jóvoltából landolt egy friss előzetes a Lords of the Fallen-ből, mely az RPG-rajongóknak megmelengeti a szívét. A szerepjáték október 31-én jelenik meg, P4, Xbox One és PC platformokra. 

Bővebben
2014
jún
11
E3HírVideó

E3 2014: Lords of the Fallen előzetes

0

A City Interactive Tomasz Gop producer vezetésével javában készíti a Lords of the Fallen című szerepjátékát, melyet meg is mutattak E3 falain belül. A Dark Souls II-vel való hasonlóság elég látványos…

Bővebben
2014
ápr
23
HírVideó

Lords of the Fallen – a bossharc

0

A City Interactive javában dolgozik a Lords of the Fallen című szerepjátékán, melyben – sajnos – lesznek bossharcok is. A legfrissebb videón pont egy ilyen nézhető meg. A játék idén ősszel érkezik, Xbox One, PS4 és PC platformokra. 

Bővebben
2012
aug
9
Hír

Lords of the Fallen címmel készít RPG-t a CD Projekt volt producere

0

A The Witcher 2 producere, Tomasz Gop, még áprilisban beszélt arról, hogy  megkezdte az egyik új játékuk fejlesztését, amire akkor még “Project RPG”-ként hivatkoztak. Most kiderült, hogy a játék Lords of the Fallen címmel jelenik meg, várhatóan jövőre.

Bővebben