Lost Planet 3 | Konzol Center
2013
aug
28
HírVideó

Lost Planet 3 launch trailer

0

Pénteken érkezik hazánkba a Lost Planet 3, az Xbox 360, PS3 és PC platformokra megjelenő lövölde. Ebből az alkalomból a játék megkapta utolsó előzetesét, a launch trailert. Íme.

Bővebben
2012
aug
28
HírVideó

Lost Planet 3 előzetes

0

A Kölnben közelmúltban megrendezett gamescom kiállításnak már természetesen vége, de még mindig fel-felbukkan egy újabb, eddig nem látott anyag. Most konkrétan a Lost Planet 3 kapott egy előzetest.

Bővebben
2012
aug
14
gamescomHírVideó

GC 2012: Lost Planet 3 előzetes

0

Csak úgy dőlnek az információk Kölnből, ezúttal a jövőre megjelenő Lost Planet 3 kapott egy friss előzetest, melyben az új fedezékrendszer lesz az, ami leginkább a szemet gyönyörködteti. A korábbiakhoz képest nagy az átalakulás!

Bővebben
2012
máj
23
HírVideó

Lost Planet 3 gameplay

0

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Lost Planet széria felforgatta volna a videojátékok piacát, persze ettől még készül a sorozat harmadik része a Spark Unlimited műhelyében. Befutott az első gameplay videó.

Bővebben
2012
máj
11
Hír

Resident Evil 6 – 7 milliós eladást vár a Capcom

0

A Capcom mert nagyot álmodni, ugyanis a Resident Evil 6-tól azt várják, hogy hétmillió példányban fog elkelni világszerte. A Devil May Cry reboot-tal kapcsolatban nem ilyen merészek, ebből örülnek, ha elmegy kétmillió.

Bővebben
2012
ápr
10
HírVideó

Jövőre érkezik a Lost Planet 3

0

S akkor íme a nap híre: a Capcom bejelentette, hogy a Spark Unlimited gondozásában jövőre jelenik meg a Lost Planet 3, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra. Az előző résszel ellentétben a helyszíne ezúttal nem a dzsungel lesz.

Bővebben